Wpis z mikrobloga

@Engma jedni jedzą krówke inni trawe na którą wczesniej ta krówka nasrała, ja zliczam sie do tych pierwszych i lubie zmielone krówki... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Arveit: Jeśli widzisz tam choćby fragment sensownej wypowiedzi, nie mówiąc o "zaoraniu", to nawet nie będę się podejmowała dyskusji.
  • Odpowiedz
@ghostface: tak widzę większość osób, które biorą na serio wszelakie "wojny" w internecie :D kuce vs. rapsy, wege vs. mięsozercy, rowerzyści vs. nierowerzyści, pcmasterrace vs. konsolowcy, windows vs. linux, windows vs. android, pc vs. mac, java vs. c#, itp. itd... :D
  • Odpowiedz
@Engma: Czy to jest nawiązanie do tego wpisu? Ja tam zwracałem uwagę, że burger musi być kotletem z w bułce. Było tam też wyjaśnienie, że zdjęcie jest kiepsko zrobione. Hamburger rzeczywiście jest z szynką, ale burger może być bezmięsny. Generalnie nie jestem wegetarianinem i regularnie mam bekę z różnych co bardziej fanatycznych ludzi, ale nie ma co ukrywać, że takie postacie są po obu stronach. Wpis linkowany z stąd tego
  • Odpowiedz
Hamburger rzeczywiście jest z szynką

@push3k-pro: "Hamburger" nie pochodzi od "ham + burger", tylko od Hamburga, i nie ma nic wspólnego z szynką. Ale to tak na marginesie, bo nie chce mi się spierać o wegeburgery.
  • Odpowiedz