Aktywne Wpisy
slkt +542
Garść informacji dla zabetonowanych głów:
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
RTX4090 +11
Przyjechały, po południu trening w nich.
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
jak ktoś mnie pyta czym jeżdżę i odpowiadam , że mam 35 letnie bmw to ludzie się uśmiechają
Ale jak jadę ulicą to ludzie machają i pokazują kciuki w górze .
stare bmw do dosyć dobry i tani sposób na eleganckie i prestiżowe auto
Swoją kupiłem o 32 latki która miała ją 7 lat
Dosyć ciekawa osoba która przez telefon bardzo sprawdzała kim jestem , sama zaproponowała cenę niższą o kilka tysięcy
Wsiadłem w autobus i do Rzeszowa i rano byłem odebrać auto
bmw bez problemu przejechało prawie 600 km do Wrocławia przez Ukrainę aby zakupić wódkę ; - )
W auto zainwestowałem prawie 3 000 zł - było warto !
Auto jest mega zadbane , zwiedziłem nim Pragę i przejechałem ok 10 000 km w ciągu niespełna roku i nigdy mnie nie zawiodło
Poprzednie auto to też bmw , ale o nim napiszę innym razem
Teraz poszła do Warszawy a ja zakupiłem coś zupełnie innego subaru impreze wrx
Trochę smutno mi , dlatego napisałem do was !
@szyblilopez: Dla niektórych buty z ccc to prestiż, więc staram się zrozumieć.
@szyblilopez: szok!
@szyblilopez: Żyjesz trochę w bańce mydlanej, ale skoro robisz tylko te 10k km rocznie, to w sumie bez różnicy, bo to jest mniej niż 1000 km miesięcznie. Ja na przykład robię 700km tygodniowo, taki staruszek jak Twój moment by się r----------ł.