Aktywne Wpisy
mirko_anonim +363
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
mickpl +447
Pizzeria na Jagodnie przywiozła stojącym w kolejce do głosowania 300 placków i nie chciała za to pieniędzy. Pracownicy zostali po godzinach.
Ludzie zachwyceni, fajna akcja.
Wyborcy pis ich od tygodnia hejtują, wysyłają pogróżki, wyzywają od ruskich onucy i piszą że to Niemcy zasponsorowali.
pis nie ma wyborców tylko wyznawców, a bycie pisowcem to jednak stan umysłu XD
#polska #hejt #polityka #wybory #pizza #wroclaw
Ludzie zachwyceni, fajna akcja.
Wyborcy pis ich od tygodnia hejtują, wysyłają pogróżki, wyzywają od ruskich onucy i piszą że to Niemcy zasponsorowali.
pis nie ma wyborców tylko wyznawców, a bycie pisowcem to jednak stan umysłu XD
#polska #hejt #polityka #wybory #pizza #wroclaw
jak ktoś mnie pyta czym jeżdżę i odpowiadam , że mam 35 letnie bmw to ludzie się uśmiechają
Ale jak jadę ulicą to ludzie machają i pokazują kciuki w górze .
stare bmw do dosyć dobry i tani sposób na eleganckie i prestiżowe auto
Swoją kupiłem o 32 latki która miała ją 7 lat
Dosyć ciekawa osoba która przez telefon bardzo sprawdzała kim jestem , sama zaproponowała cenę niższą o kilka tysięcy
Wsiadłem w autobus i do Rzeszowa i rano byłem odebrać auto
bmw bez problemu przejechało prawie 600 km do Wrocławia przez Ukrainę aby zakupić wódkę ; - )
W auto zainwestowałem prawie 3 000 zł - było warto !
Auto jest mega zadbane , zwiedziłem nim Pragę i przejechałem ok 10 000 km w ciągu niespełna roku i nigdy mnie nie zawiodło
Poprzednie auto to też bmw , ale o nim napiszę innym razem
Teraz poszła do Warszawy a ja zakupiłem coś zupełnie innego subaru impreze wrx
Trochę smutno mi , dlatego napisałem do was !