Wpis z mikrobloga

W końcu przesiadłem się z #windowsphone na #iphone (a dokładnie #iphone5c).
Powody:
- moja lumia 820 nie dostała aktualizacji do win 10 (a miała dostać)
- here maps nie będzie aktualizował map na windowsa
- mimo wszystko brak aplikacji, zawsze się zastanawiałem o co ludziom chodzi ale prawda jest taka że większość producentów wypina się na windowsa albo wypuszcza badziewne/okrojone aplikacje
- już mi się trochę psuł (uszkodzony przycisk zgłaśniania i wyrobione gniazdo usb)
Chciałem kupić nową nokię (planowałem lumię 830) ale skoro w podobnej cenie mogłem mieć iPhone to chciałem spróbować :P

Jakie aplikacje polecacie na #ios?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chciałem kupić nową nokię (planowałem lumię 830) ale skoro w podobnej cenie mogłem mieć iPhone to chciałem spróbować :P

@Fafu: kupiłeś 4S? ʕʔ
A map Here używa MS w apce mapy i są aktualizowane. Co do psucia.... No ja go miałem 3 lata i przeżył, ale też w końcu nadeszła pora wyrzucić
  • Odpowiedz
@Fafu: zależy do czego Ci telefon potrzebny, zeby pytać o apki :) takie do Facebooka czy instagrama to znajdziesz od razu. Ja od siebie mogę polecić do zdjeć ProCam, do poczty używam Gmail i Outlook, do szybkiego udostępniania zdjeć i filmów po wifi Weafo.
  • Odpowiedz
- here maps nie będzie aktualizował map na windowsa

@Fafu: Serio? O kurna, dobrze, że na iOSa się przerzuciłem. Jedna z niewielu rzeczy, która na WP jeszcze jakoś mnie trzymała to Here Maps było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz