@medykydem: Kobieta w związku będzie sobie pozwalać na tyle na ile się jej da, bo to wynika z jej natury. I nawet mi nie żal pantofli, którzy dali różowemu wejść sobie na głowę w stopniu podobnym do powyższego (wiadomo, że wyolbrzymianego na potrzeby żartu) obrazka.
@medykydem: Kobieta w związku będzie sobie pozwalać na tyle na ile się jej da, bo to wynika z jej natury. I nawet mi nie żal pantofli, którzy dali różowemu wejść sobie na głowę w stopniu podobnym do powyższego...
normalnie wydrukuje to i powiesze w biurze. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nie_Do_Twarzy_Mi_Z_Aureola: ale jaki argument? Ze ludzie są różni? Mogę opisać prawdziwe historie o patologicznych niebieskich i uogolnic ze wszyscy faceci tacy są to będzie hurr durr nie porównuj jakiegoś patusa do normalnego człowieka. Ale kobietom można wmawiać na podstawie jakiejś wymyslonej (!) rozmowy z kwejka ze skoro nie przychodzą argumentowac (jak?) to widać to prawda! Boże jaki rak od rana.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
źródło: comment_LhX2teqJoYBpxSYn65bxa4vgg6B3QJvn.jpg
PobierzPrzetłumaczone: "Idę z nim w tango"
źródło: comment_uborLvTh4EoDJtrwsCQjroOSwptOfejN.jpg
Pobierznormalnie wydrukuje to i powiesze w biurze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę opisać prawdziwe historie o patologicznych niebieskich i uogolnic ze wszyscy faceci tacy są to będzie hurr durr nie porównuj jakiegoś patusa do normalnego człowieka.
Ale kobietom można wmawiać na podstawie jakiejś wymyslonej (!) rozmowy z kwejka ze skoro nie przychodzą argumentowac (jak?) to widać to prawda!
Boże jaki rak od rana.
Komentarz usunięty przez moderatora