Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monkali: Tak czytam te Twoje przepisy... Ślina cieknie. I zastanawiam się - jesteś może z Wrocławia? A nawet jeśli nie to może wpadniesz tu na jakieś dobre drinki albo ciacho?
  • Odpowiedz
@JjayPajek: kurczę to nie wiem, może za krótko marynowany? Albo kwestia piekarnika po prostu. Te co robiłam wtedy były soczyste. Ja robiłam na tej kratce, pod spodem blaszka.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@JjayPajek no to ok. One nie będą super soczyste, bo to małe kawałki mięsa. Ja nabijałam je ścisło, więc może dlatego więcej soku zostało w mięsie?
  • Odpowiedz