Wpis z mikrobloga

Mirunie utknąłem. Przerabiam sobie theme-a do #wordpress Na początku mogłem swobodnie edytować po prostu plik style.css. Później coś poszło nie tak i zmiany się nie publikowały (przez kokpit i ftp). Użyłem funkcji motywu franz josef display:własny css. Coś tam zadziałało ale nie wszystko. Teraz nie mam żadnej możliwości edycji. Wydaje mi się, że może to mieć związek z wersjami ale właściwie to prawie wcale się na tym nie znam i nawet nie wiem jak to sprawdzić itd. Jakieś wskazówki/podpowiedzi? Cokolwiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#webdev #frontend
zboinek - Mirunie utknąłem. Przerabiam sobie theme-a do #wordpress Na początku mogłem...

źródło: comment_qHkVrjXswvfaBfaY1M1IpPeI1CMKD5dK.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michael94: dochodzę do wniosku, że to jest serio problem z cachem przeglądarki. Robię zmianę u mnie nic nie widać, wchodze na telefonie i działa. Gdzie to wyłączyć w chromie żeby z każdym razem ładowało stronę od początku?
  • Odpowiedz
@michael94: No właśnie nie, bo po 5 minutach zmiana wchodzi też na kompie. Trochę się na tym znam, nie że jakiś frontendowiec r-----------z ale coś tam wiem :)
  • Odpowiedz
@zboinek: A zataktykuje. Coś też może pomogę...
Może warto zrobić child theme jednak ? Wiesz, żeby po aktualizacji nie poszło w palnik wszystko. Chyba, że robisz stronę na sztukę...
  • Odpowiedz