Wpis z mikrobloga

Rival 100 vs rival vs rival 300 vs kinzu v2? Jest sens doplacania do tych myszek czy brac rival 100?
#csgo
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qwik3: do mnie wczoraj przyszla z alliexpress "ie 1.1" i bardzo sobie chwale :D Jak masz duza reke to polecam sprawic sobie takiego klasyka, zwlaszcza ze koszt to tylko ~15$. Moj sensei poszedl w kat. Ewentualnie jak lubisz profilowane to IE 3.0. Najwazniejsze jest zeby myszka dobrze lezala w dloni.
  • Odpowiedz
@Qwik3: nie wiem czy ten Rival 100 to nie jest ten, w którym guma się szybko ściera.
Kolega nie miał nawet rok i już pod kciukiem nie miał w ogóle gumy.
  • Odpowiedz
@Qwik3: @darthjohny: Rival 300 to poprawiony modelu po prostu Rival. Miałem ten drugi i ścierające się gumy to prawda. Niby jest to naprawione w 300. Sam kilka dni temu dałem ostatnią szansę SS i się okaże ile w tym prawdy. Czy jest sens dopłacenia? One się różnią nawet wymiarami (100 vs 300). Jeżeli cenisz sobie komfort pracy to jak najbardziej.
  • Odpowiedz
@ItAintSafe: W Rivalu 300 masz scierajace sie gumy i jest wiekszy, a w Rivalu 100 nie ma gumy wgl, jest symetryczna i mniejsza. Posiadam 100 i polecam, dobrze w rece lezy i sie sprawuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Roxi5017: @ItAintSafe: poprawili, mam rivala 300 i po kilku miesiącach nie ma ani grama wytarcia, poprzednio miałem zwykłego i boki były wytarte

@Qwik3 jak masz dużą rękę to bierz 300, 100 jest za mały dla mnie, no i ja nie lubię symetrycznych myszy
  • Odpowiedz