Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Wszystko ok ale nie rozumiem dlaczego starcy zaraz za dziećmi, jako ludzie którym zostało najmniej życia ustawił bym ich raczej na końcu.
najpierw wchodzą najsilniejsi żeby pomóc innym wejść, bo najlepszy ratownik z objawami hipotermii jest bezużyteczny, jak ktoś wyżej napisał
Straszne czytać te komentarze i widzieć do jakiego upadku doszło nasze społeczeństwo skoro ludzie nie wstydzą się publicznie w necie pisać, że taki jedne z drugim wlazłby do szalupy i zabrał
co do ratowania słabszych to daje trochę szerokie pole do popisu i interpretacji
nie ma takich zasad, czy reguł, jest chyba tylko że kapitan musi zejść ostatni ze statku, ale nie wiem czy to
@solo_ta:
Ty jesteś równie cywilizowany, co Stalin czy inny Mao. P--------z o humanitarnych zachowaniach po czym sam decydujesz, kto powinien żyć, a kto umrzeć.
@Szalom: Tak, przecież mogłeś coś z tym zrobić. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@solo_ta: [potrzebne źródło]
Women, children, Red Indians, spacemen and a sort of idealized version of complete Renaissance Men first!
Jest taka zasada, jak ktoś pieprzy głupoty w internecie powinien zostać zastrzelony.
http://wyborcza.pl/1,75400,12246690,Ratujcie_kobiety_i_dzieci__W_katastrofach_statkow.html?disableRedirects=true
Smutna puenta nie dziwi skoro mamy tylu bydlaków, którzy po trupach kobiet i dzieci będą ratować swoją dupę i jeszcze pytają "a dlaczego nie". Świat schodzi na psy.
@solo_ta: Ciebie za to nauczono zasad dla debili według których to czy ktoś ma przeżyć czy nie zależy od tego jakie ma genitalia. Idź się dalej ustawiać na samym końcu w hierarchii społecznej, ze względu na płeć, co za #przegryw