Wpis z mikrobloga

@solo_ta: Nie będę deptał nikogo mój ty bluepillowy Winkelriedzie, ale nie będę też ustępował miejsca obcej kobiecie dlatego że jest kobietą ani oddawał za nią życia. Widzę, że twój mózg ma problem z nie myśleniem skrajnościami.
  • Odpowiedz
@Ornament: widzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Właśnie mówimy o skrajnościach. O sytuacji zagrożenia życia a nie kolejce w biedronce. Ale skoro nie wiesz o czym mówimy dalsza rozmowa z tobą nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@solo_ta: Jak świnia to ty masz iloraz inteligencji. Idź ginąć, żeby jakaś Karyna mogła przeżyć i wieść dalej bezsensowną egzystencję.
Przeprosiłeś już dzisiaj świat za to, że masz penisa?
  • Odpowiedz
@solo_ta:

Właśnie mówimy o skrajnościach. O sytuacji zagrożenia życia a nie kolejce w biedronce.

I w sytuacji zagrożenia życia chcesz strzelać do ludzi. Jebnij się w łeb, bo sam p--------z głupoty xD
  • Odpowiedz
Ustępowanie miejsca to kuriozum, powinni ewakuować się jako pierwsi ci co są najbliżej, inaczej będą się tworzyć zatory, kobiety będą musiały obchodzić grupki mężczyzn, to już jest problematyczne gdy jeden debil-szarmant się trafi w windzie, a co dopiero w czasie ewakuacji paru tysięcy osób na skraju paniki.
  • Odpowiedz
@solo_ta:

współczuje twojej żonie i dzieciom (przyszłej bo w gimnazjum jeszcze nie macie żon i dzieci). Lepiej nie zabieraj ich nigdy na wycieczkę statkiem...

Tak, powiem swojej żonie:

- Sorry Kochanie, nie mogę się z wami ratować, jestem mężczyzną i muszę umrzeć, bo cenię życie Pani Grażyny bardziej niż moje. Takie są zasady, poza tym **solo_ta** będzie szczelał, a z nim to nie ma żartów xD
  • Odpowiedz
Smutna puenta nie dziwi skoro mamy tylu bydlaków, którzy po trupach kobiet i dzieci będą ratować swoją dupę i jeszcze pytają "a dlaczego nie". Świat schodzi na psy.

@solo_ta: No tak, ale kobiety ratujące swoją dupę po trupach facetów to już jest spoko xD
Uwielbiam takie seksistowskie p---------e.
  • Odpowiedz