Aktywne Wpisy

Alzena +187
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia

Wszystkooo_ +106
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
źródło: sergio-ze-zbuntowanego-aniola-12
Pobierz
![[ANGIELSKI] Jak firma uzależnia dzieci od swojej produkcji i jakie ma to skutki](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b6e640ba399028fae6b7d1c7aee84e999153e300adc0f563fc5274a45a653906,q80.png)

szkoda, że nie można normalnie dodać wideo z vimeo
#wroclaw #n-----------------e #rower
źródło: comment_Q6eKHQLPeiG43J2aqopQsFQOlcjQK1Ib.jpg
Pobierzhttp://www.wykop.pl/link/3152557/tragedia-breslau/
@mroz3: #n-----------------e to o Tobie chyba, co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą - fajny tor mają. :)
We Wrocławiu jakimś cudem jeden się ostał i powoli zaczyna się tam coś dziać, ale był jeszcze na Dąbiu i kolejny "przenośny" który w ciągu jednej nocy można było zamontować w Hali Stulecia.
źródło: comment_cymBk4o6l8pkTkKVo1Lw6tQkxj294Yrb.jpg
Pobierzzartuje ale jest w tym ziarno prawdy bo ktos oglupia spoleczenstwo ktore potem nie ma zadnych zainteresowan.