Wpis z mikrobloga

Mam taki problem z #excel na systemie #windows10 , mam cały pakiet #msoffice 2010 (legalny) i w excelu jak chcę zrobić wykres punktowy XY, to po włączeniu tego typu wykresu excel się zawiesza i wyłącza i pokazuje taki komunikat jak na zdjęciu. Inne typy wykresów działają, da się to jakoś naprawić bez usuwania i instalowania na nowo całego pakietu office?

Tak samo jest jak zrobię jakiś dowolny wykres i wybiorę opcję "zmień typ wykresu", po wybraniu zmiany na punktowy XY wyłączy się....

#komputery
a.....2 - Mam taki problem z #excel na systemie #windows10 , mam cały pakiet #msoffic...

źródło: comment_mFOxIgHO0t9SMeRsaqfVWuqbqOmzG9UF.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ProtoID: nie chce mi się reinstalować bo na nowo trzeba będzie ustawienie konfigurować .... chyba, że zapamięta stare. Myślałem, że może jest opcja gdzieś pobrać same pliki do excela i podmienić czy coś w tym stylu ...
  • Odpowiedz
@artur1792: Instalator ma opcję naprawy, nie stracisz ustawień. Nie wiem czy pomoże. Czy przy każdym wykresie punktowym się wywala? Nie miałem nigdy takiego problemu, ale pamiętam, że gdzie natknąłem się na informację podobną, ale jeśli pamięć nie myli, to dotyczyła chyba tylko punktowego z wygładzonymi liniami.
  • Odpowiedz