Aktywne Wpisy
HrabiaTruposz +52
W tym wpisie zapodajemy produkty spożywcze, które nie są już dostępne w sprzedaży, a które bardzo miło wspominamy.
Z mojej strony klasyka, Chipsy Biesiadne.
#glupiewykopowezabawy #jedzzwykopem #nostalgia #gimbynieznajo
Z mojej strony klasyka, Chipsy Biesiadne.
#glupiewykopowezabawy #jedzzwykopem #nostalgia #gimbynieznajo
WielkiNos +139
Dla mnie to niewiarygodne jak powstają portrety pamięciowe. Ja bym w życiu nie potrafiła powiedzieć jak wyglądał jakiś random, który okradł spożywczaka gdybym była świadkiem. Czasem się boję, że mnie kiedyś policja oskarży o utrudnianie śledztwa, bo nie będę potrafiła podać rysopisu jakiegoś przestępcy.
Jak takie coś się nazywa?
#pytaniedoeksperta #przemysleniazdupy
Jak takie coś się nazywa?
#pytaniedoeksperta #przemysleniazdupy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzisiaj rano dzwoni domofon
Zaraz wpada Agniecha z chłopakami od przeprowadzek, wynoszą wszystko z jej pokoju. W między czasie przyszedł właściciel mieszkania. Po całej operacji spisujemy liczniki i idziemy do kuchni z nadzieją, że jak z niej wyjdziemy, to już więcej się nie spotkamy.
Agnieszka przyprowadziła ze sobą obstawę w postaci kolegi. Oprócz tego zawołała jeszcze chłopaka od przeprowadzek.
i dalej do właściciela
i wyciąga z torebki całą zapisaną kartkę A4, stoi na środku kuchni czyta jak list od biskupa na kazaniu.
Agnieszka go olała i odstawia swoje przedstawienie z czytaniem do końca i bierze się za odliczanie gotówki za media
Odliczyła hajs i dała swojemu koledze, a kolega przekazał właścicielowi. Ta pinda jak zobaczyła co zrobił jej kolega, to
Nieprzyzwoicie parsknąłem, bo ostatni raz to hasło słyszałem w podstawówce. Jej kolega chyba zrozumiał kto tu jest #!$%@?. Właściciel za to się mocno #!$%@?ł i chyba stwierdził, że dzienny poziom #!$%@? został osiągnięty:
A to babsko zastawiło drzwi do kuchni
W: Dość tego!
Wyciąga telefon i dzwoni na bagiety xD
Czekamy sobie wszyscy w ciszy przez jakiś czas, aż przyjadą bagiety. Ja mirkuje a w szafce mam umowe i batony xD
Tutaj było jakieś darcie mordy do wychodzącego właściciela, rzucenie kluczami na stół
Pogoniła za nim, kolega za nią i biedny chłopaczek, który się nanosił jej gratów i chciał odebrać zapłatę też za nią pogonił. Ja zamknąłem drzwi i mam nadzieję, że jej więcej nie zobaczę.
#gorzkiezale #krakow #wroclaw #studbaza
Otaguje jeszcze #logikarozowychpaskow ale tylko dlatego, że obserwującym tag może się spodobać content. Nie chce obrażać kobiet, bo to jest #!$%@? a nie kobieca logika.
@keyah: Oby kolego, współczuję.
A zarazem szkoda, bo fajnie się czyta o takich umysłowych amebach xD
A że trafił Ci się taki niedorozwój to już tylko współczuć można...
W umowie jest zapis, że w przypadku wypowiedzenia umowy przed czasem, kaucja przepada. To cały czas była dobra wola właściciela, że chciał jej zwrócić tę kaucję, bo właściwie to w momencie jak ona złożyła wypowiedzenie, to ta cebula była już jego.
No więc kończąc... mam nadzieję, że
Komentarz usunięty przez autora
@keyah: Nie wiem czemu ale śmiechłem xD
Komentarz usunięty przez autora