@mroz3: wszystko by było spoko gdyby nie to, że przylega do tego budynek poczty. W sumie kojarzy mi się to z jakimś rakiem który wyrósł na poczcie:D Z tego ujęcia to jeszcze jakoś wygląda ale jak się spojrzy od Dominikańskiego to widać jaki panuje bałagan architektoniczny...
@cinek687: tylko, że to jest zabytek i mieści się tam muzeum poczty http://www.muzeum.wroclaw.pl/ - mogli by to odnowić jakoś ale i tak raczej nigdy nie będą pasować do siebie te budynki..
@stefan71: @CatHater: @cinek687: to nie tak że ten budynek poczty tam nie pasuje i psuje otoczenie, w całej okolicy "placu dominikańskiego" nie jakiejś spójności, w każdym rogu inny styl lub nawet epoka
jakiś hotel tam się dobudował w tym samym stylu (no i brawo).
@CatHater: boże co ja czytam xD chociaż fakt, wygląda dość neutralnie, ale nie szalejmy z tym podobieństwem. @Madlen_ @sidhellfire i Wy to plusujecie, a ja Was znam, eh I dlatego wrocław wygląda jak wygląda xD
@kwiatencja: jak umrę to mi wszystko jedno będzie :P powaga, dla mnie budynek poczty jest po prostu szpetny i tyle. Ile bym dał, żeby we Wrocławiu potrafili łączyć style tak jak np. w centrum Londynu. Historia przenika się z nowoczesnością i o dziwo nic się nie gryzie.
@cinek687: idź umyj oczy xD Budynek poczty jest bardzo ładny, tyle, ze brudny, zwieńczenie to piękne ceramiczne elementy, za pisanie takich farmazonów powinna być karna randka z Gruszka [*]
Gada jakiś typ w tvn24 że polecieli do dubaju i teraz siedzą zesrani bo nie mogą wylecieć xDDDD i gada że rząd polski powinien zapewnić im jakieś samoloty xDDD a c--j z nim, oby siedział tam jak najdłużej bo oczywiście ostrzeżenia wsadził sobie w dupe i teraz płacze xDDD
źródło: comment_a6D0GyyLaLE7CrubCw9u3w7enN3ABIPI.jpg
Pobierz@cinek687: umrzyj, a potem zamieszkaj w Pezecie naprzeciwko [*]
@CatHater: boże co ja czytam xD chociaż fakt, wygląda dość neutralnie, ale nie szalejmy z tym podobieństwem.
@Madlen_ @sidhellfire i Wy to plusujecie, a ja Was znam, eh
I dlatego wrocław wygląda jak wygląda xD
Serio jak można popierać fasadę PZU? Drugi klops po Solpolu
@Madlen_: I dlatego Wrocław wygląda jak wygląda