Aktywne Wpisy

lukasj +337
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Fennrir +796
HoReCa to IMO będzie pikuś w porównaniu do wniosków na kulturę które mają zostać upublicznione za jakieś dwa tygodnie. Tam to dopiero wyjdą miliony na gównocele. Nieironicznie jestem się gotów założyć że będą dotacje na projekty pokroju "zapobieganie marginalizacji transseksualnych karłów" czy coś w tym stylu xD
#kpo #afera #4konserwy #heheszki #takaprawda
#kpo #afera #4konserwy #heheszki #takaprawda

źródło: comment_twDuxUVRw9JMJk4eTFcjRh1gbr8EHhDN.jpg
Pobierz@galaxypx: Nie wiem czy studentka, ale na pewno gruba.
@godwin91ek: Savoir Vivre jest zbiorem reguł zachowania osobistego pochodzącego z kultury francuskiej, a dokładnie elity francuskiej.
W Polsce, jest niczym dziwnym życzenie komukolwiek smacznego niezależnie co je i kiedy je.
Zresztą jak wiele innych zachowań grzecznościowych.
@soft1house: @rdza: @Prokurator1990: @vytah: Ej serio, skąd wzięliście, że ona jest otyła?
Różnie tam mogło być i nie wiem, czemu zaraz sobie dopowiedzieliście jedyną słuszną wersję opartą na... nie wiadomo w sumie na czym.
Czepiam się tylko tych komentarzy odnośnie tuszy, bo nic na nią nie wskazuje (młode osoby z cukrzycą I muszą bardzo dbać o dietę, więc w zdecydowanej większości mają prawidłową wagę). I wygląda to tak, jakbyście hołdowali tu stereotypowi cham=grubas albo brzydal=burak, co jest bardzo krzywdzące.
@soft1house: Albo ze swoją chorobą. Jeśli nie jest z nią wystarczająco oswojona, to takie teksty- nawet wypowiedziane bez złych intencji- może odbierać bardzo osobiście. To taka trochę sytuacja, jak wtedy, kiedy życzysz pannie młodej rychłego powiększenia rodziny, a ona wybucha płaczem, bo jest bezpłodna. No intencje były dobre i w ogóle, ale i tak ją niechcący zraniłeś. Czasami tak w życiu bywa.
Trochę wyrozumiałości, ludzie.
Na to choruje miliony osób.
Dlaczego mamy byc wyrozumiali na atak ?
@soft1house: Zgadza się.