@Jewpacabraa: a co ja mam do tego? Piszę o ludziach którzy wycierają sobie mordy patriotyzmem a jak trzeba będzie walczyć o Polskę s-------ą na zmywak do UK...
@rbk17: to jest wlasnie ta podstawowa roznica miedzy Konserwą a człowiekiem sowieckim. Personalizm vs Kolektywizm. wy zachowujecie sie stadnie jak mrówki xD
@rbk17: tak, tych którzy sa na tyle glupi ze nawet nie wiedza ze o nich mowa. przeciez napisałem ci dwa razy. Człowiek sowiecki i kolektywizm czyli neuropa
Kolektywizm – przeciwstawiany indywidualizmowi pogląd akcentujący rolę wspólnot, grup i zbiorowości. Dla zwolenników kolektywizmu kolektywy są istotniejsze od jednostek i tym samym ich cele i dobro powinny przeważać nad celami i dobrem jednostek.
I jeszcze te chwe mundurki mam przed oczami...( ͡º ͜ʖ͡º)
@Jewpacabraa: a co ja mam do tego? Piszę o ludziach którzy wycierają sobie mordy patriotyzmem a jak trzeba będzie walczyć o Polskę s-------ą na zmywak do UK...
źródło: comment_xSPFqpkVgSlzCrEcitc79JwWmsDBKjYS.jpg
PobierzKolektywizm – przeciwstawiany indywidualizmowi pogląd akcentujący rolę wspólnot, grup i zbiorowości. Dla zwolenników kolektywizmu kolektywy są istotniejsze od jednostek i tym samym ich cele i dobro powinny przeważać nad celami i dobrem jednostek.