Aktywne Wpisy

alexander-dantes +377

bartlomiej_rakowski +164
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@NieBojeSieMinusow: Nie wypada? Kobiecie? Przecież cała filozofia gender opiera się na tym, ze nie ma kwestii "kobiecych" i "męskich", że płeć to tylko fizyczność, a to co wypada a co nie wypada to kwestia WYBORU. Każde stwierdzenie, ze strony mężczyzn że np. kobiecie wypada zajmować się domem jest zakrzykiwana,
Ty z kolei wyjeżdżasz z gender, które ma się tutaj jak piernik do wiatraka. Marna próba zdyskredytowania feministycznej opinii przedstawionej w wywiadzie.
źródło: comment_GctZlLFElb0F39zqbJ67aAI0Exliw4Tc.jpg
PobierzSorry - ale nie da się uzasadnić moralnie wciągania małżonka osoby na stanowisku w bieżączkę polityczną. Wszędzie na świecie to wiedzą i nie prześladują księcia Filipa ani małżonki pani Merkel, choć zdarza im się występować przed kamerami w towarzystwie małżonki i
Rzeczywiście, ten sposób
@emkape: Ale z jednym zastrzeżeniem. Że ma ona pełne prawo powiedzieć - nie chcę się wypowiadać. I każdy powinien to zaakceptować.
@ludzik: Ale pamiętaj - to wy jesteście nazistami, a my tymi dobrymi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@centryfuga:
Pani wyraziła swoje zdanie, że druga pani, mająca inne zdanie lepiej robi, gdy nie wypowiada - jednak nie postuluje odebrania tej pani prawa do wypowiedzi.
Wykopek lvl 900 z kolegi, jak widzę xD
@OldFuckinPyroRex: Nie lepiej robi gdy się nie wypowiada, tylko - jeśli ma inne zdanie niż ja to niech siedzi cicho. To jest próba zamknięcia ust.
@centryfuga: To nie jest próba zamknięcia ust... nikt nie chce zakazać pani Agacie mówić, tylko ktoś wyraża zdanie, że może lepiej, że milczy.
Czaisz drobną różnicę pomiędzy "lepiej, żebyś tego nie robił" a "zakazuję Tobie to robić"?
Czyli - nie interesują Chutinkowej poglądy Dudy, ona chce tylko i wyłącznie poparcia dla swojej tezy. Jeśli miałaby tego poparcia nie dostac to lepiej niech się Duda nie odzywa. Zróbmy taki
@centryfuga:
To zależy ( ͡