Aktywne Wpisy

OpresjaWsteczna +10
Do wszystkich tych, którzy aktywnie lamentują na temat braku upominków/życzeń od firm na dzień mężczyzn - jesteście w błędzie.
Wszystkie firmy w Polsce nie tylko obchodzą dzień mężczyzn, ale nawet robią z tego miesięcznicę, dzięki czemu każdego 10 dnia miesiąca dostajecie 13% więcej kasy za tę samą pracę co kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklomezczyzn #pieklokobiet #dzienmezczyzn
Wszystkie firmy w Polsce nie tylko obchodzą dzień mężczyzn, ale nawet robią z tego miesięcznicę, dzięki czemu każdego 10 dnia miesiąca dostajecie 13% więcej kasy za tę samą pracę co kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklomezczyzn #pieklokobiet #dzienmezczyzn
Ynfluencer +4
Doprowadziło mnie do ciężkiego załamania to, że dla mojej dziewczyny jej przyjaciółka jest ważniejsza niż ja i nie jestem w stanie nic zrobić. Działa na nią jak jakiś narkotyk. Zawsze wybiera ją zamiast mnie i nawet nie ma najmniejszych szans, zawsze ponoszę porażkę. Jak ma do wyboru spotkać się ze mną i iść chlać ze swoją przyjaciółką to zawsze wybiera ją.
Laska ma na nią taki wpływ, że mnie to przeraża. Normalnie
Laska ma na nią taki wpływ, że mnie to przeraża. Normalnie

Był sobie kiedyś taki chłopak, całkiem przystojny, dobrze nam się rozmawiało ale był zajęty. Kumplował się z chłopakiem mojej przyjaciółki więc często się widywaliśmy.
Kiedy moja przyjaciółka rozstała się z tamtym chłopakiem nasz kontakt się urwał ale po roku znów się spotkaliśmy, w sumie trochę przez przypadek.
Wtedy on był już wolny a tamtego dnia był też wyjątkowo uroczy - dawał mi swoją kurtkę, martwiąc się czy nie jest mi zimno, odprowadził mnie pod sam dom, mimo że był z innego miasta a kiedy się żegnaliśmy cały czas chciał się do mnie przytulać. po tamtym wieczorze docierały do mnie jakieś informacje na temat tego, że on jest mną zainteresowany a mnie w tym samym czasie dopadło wyjątkowo silne #!$%@? umysłowe - przestałam się do niego odzywać - jeździłam się z nim spotkać w większych grupach ale nawet wtedy prawie cały czas milczałam. nie powiedziałam też o niczym moim przyjaciółkom i jedna z nich zaczęła się do niego dość jawnie przystawiać. co z tym zrobiłam? Nic. przestałam się odzywać jeszcze bardziej. czasami rzuciłam jakimś fochem ale kto mógł zauważyć różnice skoro i tak nigdy nic nie mówiłam?...
No i w ten sposób on jest w związku z moją przyjaciółką. mają nawet ponad roczne dziecko. ja? zostałam przyjaciółką rodziny.
Kiedy on znowu znalazł się poza moim zasięgiem zaczęliśmy się tak samo dobrze dogadywać. cóż. życie.
ostatnio piliśmy razem i kiedy ona zniknęła on zaczął mi opowiadać o tym że byłam jego pierwszym celem i że #!$%@?łam. Był z nami jeszcze jeden kumpel i on mówił do niego cały czas "no przytulmy ją bo taka smutna stoi"
wcześniej ja go objęłam - tak normalnie, jak babcię albo 8 letnią kuzynkę. albo jak kumpla po pijaku.
co powiedział mojej przyjaciółce?
że ja się do niego przystawiałam. ja, #!$%@?, do niego.
i że woli jej powiedzieć jakby mi się coś przypomniało i przekazałabym jej jakąś inną wersję.
No #!$%@? mać.
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #przegryw #feels #patologiazmiasta #przyjaciele
@aaa_daa: licbaza?
tzn. ja bo on był już dawno po.
swoją drogą. na co konkretnie liczyłaś z jego strony? czego właściwie oczekiwałaś, co myślałaś?
trzeba mieć talent żeby #!$%@?ć relacje skoro obie strony są zainteresowane. masz dar
Komentarz usunięty przez autora
@aaa_daa: Szanuję za nazywanie rzeczy po imieniu.
druga prawda jest taka, że ja i tak coś tam próbowałam zrobić - a to mu się położyłam na kolanach kiedy byliśmy u znajomych na piwie, a to spałam z nim na kanapie
ohh wait pewnie sądzisz że to tylko facet powinien się starać oraz wychodzić z inicjatywą?
znaczy wiesz, nie chce osądzać. sam przechodziłem jako facet okres #!$%@? społecznego (znaczy bardziej związanego z #relacjedamskomeskie). ale doszedłem do wniosku że szczerość ponad wszystko
@Qleer: mi siebie też nie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
hm, jednak
@aaa_daa: Mogłaś mu po prostu powiedzieć, że go kochasz. Co miałaś do stracenia?
"nie tylko ja to #!$%@?łam" taaaaaaaaak? A kto jeszcze? Facet miał zrobić dla ciebie harakiri czy rozwinać czerwony dywan?
i kładłaś mu się na kolanach jak byliście na piwie, a poza tym się wstydziłaś rozmawiać? to serio musiała być jakaś licealna miłość, nie wyobrażam sobie dorosłej kobity która się tak zachowuje :D
@tomaszk-poz: tyle tylko że ja już dawno na niego nie patrzę w ten sposób. to on zaczął ten temat, to on chciał mnie przytulać.
Chodzi mi tylko o to że powiedział jej że ja się do niego przystawiałam podczas gdy ja tylko objęłam go jak przy zdjęciu grupowym. jeżeli to jest przystawianie się do kogoś to przystawiam się do połowy znajomych. może by mnie to jeszcze nie dziwiło gdyby
Komentarz usunięty przez autora