Wpis z mikrobloga

Kto wybierając markę urządzeń, jedzenie, czy cokolwiek innego zwraca uwagę na to czy produkuje to polska firma i stara się kupować produkty tych firm plusuje ten wpis. Reszta scroluje dalej.

#ankieta #polska #biznes #dobrebopolskie
l.....a - Kto wybierając markę urządzeń, jedzenie, czy cokolwiek innego zwraca uwagę ...

źródło: comment_uE6xKMueJF2XpkltoNP7FcQvGhwQlys7.jpg

Pobierz

Czy kupując rzeczy starasz się wybierać produkty firm polskich?

• Tak, wspieram rodzimą gospodarkę, poza tym polskie nie znaczy gorsze 42.3% (129)
  • Nie, mam na to wywalone 51.5% (157)
  • Sprawdzam 6.2% (19)

Oddanych głosów: 305

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lampanaftowa: Przecież większość produktów firmy Łucznik jest wyprodukowanych w Chinach, od Łucznika dostają tylko naklejkę z nazwą... Nic ze wspieraniem polskiej gospodarki ta firma nie ma wspólnego.
  • Odpowiedz
@lampanaftowa: Przejechałem się na łuczniku kupując mamie maszynę do szycia tej firmy, myślałem, że kupują polski sprzęt, a jak doczytałem potem na pudełku okazało się, że to wszystko chińszczyzna a łucznik dokleja tylko swoje logo. Tak samo ja mogę zamówić telefony z moim logo i kazać je kupować bo polskie.
  • Odpowiedz
Dla wszystkich, którzy wybierają polskie marki lub chcieliby zacząć kierować się patriotyzmem ekonomicznym na zakupach polecam sprawdzić stronę z bazą danych polskich firm wspieramrozwoj.pl oraz aplikację na Androida i iOS "Polskie Marki" :)
  • Odpowiedz