Aktywne Wpisy
luke-mat +158

HoroLive +4
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

źródło: comment_fRE0uPocFJAN3zdVhmsSJT1j1PYMTs6V.jpg
Pobierz@pawlos0000: wiesz, jest pewne minimum kultury, poniżej którego odechciewa się gadać.
@bachuxd: walcz, jesteś dzielny i wytrwały :*
Komentarz usunięty przez autora
@pawlos0000: Ten opłatek w środku według katolików jest ciałem Jezusa.
@Whys: przecież tam nie jest napisane "czegokolwiek, co jest w niebie." tylko "co jest NA niebie w górze", na dole na ziemi i w wodzie. Tu nie chodzi o żadne zaświaty tylko o ptaki, zwierzęta lądowe i morskie itp. To w kontekście oddawania im pokłonów (jak w
@Whys: przecież tam nie jest napisane "czegokolwiek, co jest w niebie." tylko "co jest NA niebie w górze", na dole na ziemi i w wodzie. Tu nie chodzi o żadne zaświaty tylko o ptaki, zwierzęta lądowe i morskie itp. To w kontekście oddawania im pokłonów (jak w
Bóg: -nie wiem co z tym Mirkiem zrobić, trochę w życiu nagrzeszył...
Maryja: - daj spokój Bogu, dobry chłopak był, dzieńdobry zawsze mowił
Bóg: -w sumie spoko, niech mu będzie, wpuścimy do nieba
;)