Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +82
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

#polityka #prawo #kukiz #morawiecki #4konserwy #neuropa #prokurator
@zsklbnpsk: To że jestem w mieszkaniu i otwieram drzwi, nie znaczy że jestem domownikiem, mogę je wynajmować, mogę nie znać nawet adresata, a nikt tego nie sprawdza.
@zsklbnpsk: Zdarzają? Z doświadczenia ostatnich 15 lat jest to nagminna praktyka. Nawet raz pamiętam że odbierałem emeryturę za babcię,
@erbo: a wiesz jak wtedy by się sprawy pokomplikowały? Wielu ludzi pracuje w godzinach, kiedy listonosz czy kurier rozwozi przesyłki, jakby każdy list/paczka miały być odbierane tylko przez osobę na którą są adresowane, kolejki do okienka po 17.00 byłyby jeszcze dłuższe, ewentualnie trzeba by było
Nie może