Wpis z mikrobloga

Mirki,

Czas pokazać światu swojego "startupa". Macie koteła? Chcecie zrobić mu prezent? Do wygrania ( #rozdajo ) box niespodzianka z rozmaitościami dla kota. Tak! Dla kota, przecież nie dla was ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Między innymi ręcznie robione zabawki, kosmetyki, przysmaki, plan na zdobycie świata. Twój kot na to zasługuje :D
Wartość paczki to 75zł.

Ogólne zasady:
1. Losowanie mirkorandom w piątek o godzinie 10:00
2. Wylosowana osoba dostanie kod rabatowy na jednorazowy/darmowy zakup w naszym sklepie [[link]](https://www.kocibox.pl).
3. Zielonki biorą udział (zarejestrowane przed umieszczeniem tego wpisu).
4. Wygranej osobie będę wdzięczny za feedback w postaci fotki koteła z "kocimboxem".

p.s. Jeżeli chcesz spróbować swoich sił w sprzedaży subskrypcyjnej to zapraszam do kontaktu. Stworzyłem portal gdzie możecie stworzyć w kilka chwil swój własny sklep. ( ͜͡ʖ ͡€)

#kot #koty trochę #smiesznypiesek #startup #biznes #ecommerce
Murkoz - Mirki,

Czas pokazać światu swojego "startupa". Macie koteła? Chcecie zrob...

źródło: comment_B5u4DpEAhCHqjNWCVn5mcSiDEpsqi0zy.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Styrmir: Zgadza się. Mam nadzieję, że będzie lepsze. Czym się różnimy? Przy tradycyjnej sprzedaży jako nieliczni w polsce umożliwiamy cykliczne płatności. Podaje się raz nr karty kredytowej a co miesiąc z automatu zew. system pobiera daną kwotę z karty. Wygodne, bepieczne :)

Co do jakości produktów. Dana osoba oceni osobiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Murkoz: jak wygram może mnie polubi, nie chcę wspominać jak złośliwie wyrzygal się na środku salonu jak byliśmy sami i jak patrzył mi w oczy albo jak zostawił niespodziankę w łazience, to była śmierdząca niespodzianka
  • Odpowiedz