Wpis z mikrobloga

@juby0001: właśnie jestem, przecież Zawisza to narodowy socjalista, większość oświeconych wykopków ci powie, że narodowy socjalizm to esencja lewactwa, antywolnościowiec, zamordysta, kwintesencja intelektualnego raka
  • Odpowiedz
@ajuto00: Jest to spowodowane tym, iż:
Prawica rozróżnia lewactwo i prawactwo według reprezentacji ekonomicznej
Lewica rozróżnia lewactwo i prawactwo według reprezentacji światopoglądowej
  • Odpowiedz
@fervi: myślę, że te rozdziały są dowolne, jak komu właśnie pasuje. Wg reprezentacji ekonomicznej prawica w Polsce to jedynie Korwin i Petru. Ale Petru nawet dla Korwina to lewactwo, bo bankster. Weź tu się połap
  • Odpowiedz
@ajuto00: Jasne, tylko oprócz teoretycznego podziału, jest też drugi - bardziej życiowy. Petru chyba był w polityce, na pewno przy barcerowiczu teczki nosił i do tego biją Korwinowcy.
  • Odpowiedz
@Luka_Wars: jest na takim samym poziomie, a ty plusujesz wszystko co pluje na Twoich wrogów, więc jakbym nie miał ciekawszego życia to wygrzebałbym pewnie jeszcze bardziej kompromitujące wpisy z twoją aprobatą wyrażoną plusem. Ponadto za grzebanie w gównie nikt mi nie płaci, więc nie ma szans.

Chciałem tylko wyrazić ubaw faktem, że Ty masz czelność pouczać w tej kwestii, a że będziesz szedł w zaparte to oczywiste. Jesteś niereformowalny.
  • Odpowiedz