Wpis z mikrobloga

No to lecimy dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do oddania jest tablet Prestigio Multipad 7.0 Ultra DUO PMP58070C Strasznie brudny, szybka pęknięta w kilku miejscach, bardzo porysowany z tyłu ale dotyk i reszta działa.
Zasady są proste i niektórym znane plusują pomarańczki i bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na plusy dodatnie czekam dokładnie 24h od dodania tego wpisu :) Zwycięzce wybierze mirkorandom ()
Tablet jest z pudełkiem, bez ładowarki. Wysyłka na mój koszt paczkomatem w ciągu 14 dni od losowania mogę też pocztą polską poleconym ale to potrwa około 7 dni dłużej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjęcie z facebooka bo nie chciało mi się przerzucać przez usb.
#rozdajo
sagu93 - No to lecimy dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do oddania jest tablet Prestigio Multipad 7.0...

źródło: comment_TnGiVRAZvgUgulkTOP0k3shgcK9ZHanm.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sagu93: ostatnio przerobiłem takiego na TV boxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ktoś wygra to mu mogę wysłać szybkę w idealnym prawie stanie do niego za hajs na przesyłkę.
  • Odpowiedz
@Bialy_Mis: rozbierasz tablet, odłączasz wyświetlacz/digitizer i niepotrzebne rzeczy. Ja dolutowałem lepszą antenę wifi do tego. Odłączasz baterię i lutujesz zasilacz na 3,7V do przewodów od baterii. Wszystko upychasz w jakąś obudowę i tyle. No i jeszcze akurat na tym tablecie trzeba wgrać nowy soft, bo ten oryginalny na HDMI ma z 20 fpsów
  • Odpowiedz
  • 0
przydałby się taki dla taty, bardzo by sie ucieszył gdyby miał jakąś rozrywkę w robocie za granicą :)
  • Odpowiedz