Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pipeinski: Aaa, jeszcze jedno. Jeśli by miał niewiele ponad próg i nie trafił na s-------i, to bagiety chętnie się zgadzają, żeby odczekać pół godzinki albo i więcej i zrobić drugi pomiar. Jeśli spada, to usadzają i karzą czekać aż będzie poniżej, albo, co zdarzyło się znajomemu, jadą z delikwentem na badanie krwi. Upierdliwe, ale biorąc pod uwagę czas jaki upłynie, nie ma szans żeby wyszło powyżej. Oczywiście pod warunkiem, że
  • Odpowiedz
Jest coś takiego, że jak walniesz browara i od razu zasniesz to skubany dużo wolniej zchodzi. Podobno dobrze jest odczekać godzinkę przed położeniem się spać
  • Odpowiedz
@Pipeinski: Ja piję piwska jak opętany, ostatnio po około 9 piwach miałem o 7. rano 0,34 promila, miałem zajęcia w szkole na 10.30, wyjeżdżając o 9.20 miałem już 0 promila. Często piję po 3-4 piwa dziennie i gwarantuję, że po zjedzeniu kolacji koło 20. - rano koło 6. jesteś gotów do podróży. Alkomat porządny: ten
  • Odpowiedz
@Pipeinski: a p--------z jak potluczony :)
Przy takich wymiarach i faktach jakie Ty piszesz, wynik jest nie możliwy.

Mój kompan ma tyle samo wzrostu i wagi. On po wypiciu jednego piwa może normalnie jeździć autem, a po wypiciu 200ml wódki po 3h ma 0.00 wiec jak wypił dwa piwa a skończył pić nawet o 23 to jest wręcz nie realne :)
Zawsze się trochę zagina żeby nie było że pato.
  • Odpowiedz
@Pipeinski: dlatego trzeba ćpieć zamiast pić ( )

A tak serio, to największy w---w tu powinien iść na nasze przesadnie restrykcyjne prawo oraz funkcjonariuszy służbistów.
  • Odpowiedz