Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Do tego jest ogromny, ma prawie dwa metry i waży ze 115 kg. Sam nie wiem jak to jest możliwe

@Pipeinski: ja Ci powiem jak to jest mozliwe. Musial do tego minimum 3 setki wypic ale nikomu nie chcial mowic. I do tego nic nie jesc. Sam mam w miare dobry alkomat i testowany wielokrotnie, nawet na szczuplych dziewczynach i nie ma bata by cos wyszlo. A ze wzieli mu
  • Odpowiedz
@Pipeinski: Ściema niesamowita. Ja mam 190cm i ważę ponad 100kg. Po wypiciu 2.5 piw i odczekaniu 3 godzin na alkomacie wykazało mi 0.1 (to jest wynik w mg, by uzyskać wyniki w promilach należy to pomnożyć przez 2) - do prowadzenia auta musiałem odczekać jeszcze jakąś godzinę. Także Twój ojciec miał 0.32 promil i na bank nie był po "2 piwkach".

@steven44: jak pisałem wyżej, dla 0.16 promila
  • Odpowiedz
@Gibky: Z doświadczenia wiem, że ludzie mający problemy z nerkami albo wątrobą po dwóch piwa mogą mieć coś nawet po 12 godzinach.
  • Odpowiedz
@applicattura: Matka w-------a, bo zawsze zawoził ją rano to pracy. Teraz trzeba kupić miesięczny ( ) No i oczywiście nie chce się przyznać ile dostał mandatu. Zakładam że z 5 stówek co najmniej.
  • Odpowiedz