Wpis z mikrobloga

905475 - 302 = 905173

Epicka jazda na święta w towarzystwie #rowerowykrakow @metaxy, @cree, @banan77, @regyam oraz po wkroczeniu w podkarpackie ziemie eskorta z #rowerowyrzeszow - @zukikiziu i @Bolo92. Wyśmienita jak na marzec pogoda, choć rano i pod koniec było dla mnie trochę za zimno i dobiłem się przeziębieniem.

Początkowo DK79, która okazała się nadzwyczaj przyjemna do jazdy. Ruch niewielki i długie zjazdy. Dalej odwiedziny Koziołka w Pacanowie, grupowe foto w Baranowie Sandomierskim i po obiedzie pałacyk w Tarnobrzegu. Dalej bocznymi wioskami unikając ruchliwej krajówki. Tam też zwiedzanie pobocza przez @cree, a kawałek dalej szprycha w bolidzie @metaxy. Aż do Raniżowa jechaliśmy w siedmiu. Dalej piątka odbiła prosto na Rzeszów przez Głogów Młp., a mi odebrało jeszcze trochę rozumu i pocisnąłem z @metaxy przez Łańcut (ach te gminy). Im bliżej domu tym większa motywacja i mniej sił w nogach. Wizja 300 była zbyt kusząca by tego nie zrobić i na koniec podprowadziłem głównego wariata (szacunek za siły na takie jazdy z takim tempem i bez bólu tyłka) na lekki skrót by nie musiał cisnąć przez miasto.

Tym sposobem pękła moja życiówka (poprzednio 244km) oraz główny cel na ten rok (300). Teraz muszę coś nowego sobie wyznaczyć. Do następnego!

Strava: https://www.strava.com/activities/526570779
Statystyki:

Dystans: 302 km
Czas: ◷10:32:17
Średnie tempo: 2:05 min/km
Średnia prędkość: 28,65 km/h
Kalorie: 6105 kcal (poprawione)
Średni puls: ❤142.8bpm
Maksymalny puls: ❤184bpm

W tym tygodniu zrobiłem już 60km!
#rowerowyrownik #ruszkrakow #100km #200km #300km #szosa #rowerowyrzeszow

Wpis dodany za pomocą tego skryptu

trace_error - 905475 - 302 = 905173

Epicka jazda na święta w towarzystwie #rowerow...

źródło: comment_8GgvdXYoSe1lQzJ6xPzAsVCRbq4w3uPQ.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • 1
@trace_error: bardzo ładna forma, gratki życiówki i jak coś, to pomogę z kolejną. No i jeszcze raz dzięki za jazdę przez Łańcut, bo było o wiele fajniej niż samemu.
  • Odpowiedz
@trace_error: Przeglądam mirko i tak się zastanawiam ile jeszcze postów z Tarnobrzegiem w tle napotkam. ( ͡º ͜ʖ͡º) 3x już dzisiaj, dobra trasa, pozdrowionka od Tarnobrzega na dwóch kółkach. ;)
  • Odpowiedz