Wpis z mikrobloga

@bartlomiejrak: Bardzo szanuję przekazywanie nowinek w ten sposób i obserwuje Cię od samego początku ale na 5 newsów zawsze przynajmniej 2 dotyczą wytworów Zuckerberga. Rozumiem, że jesteś pasjonatem social media i twoje zainteresowania brną głównie w tą stronę ale zamykajac się za każdym razem w Facebooku daleko tą łódką nie popłyniesz. Może się i mylę ale albo powinieneś się trochę otworzyć szerzej na inne tematy newsów albo zmienić tag, bo
  • Odpowiedz
@greebqmaster: Nie piszę o unikaniu tematu ale w przypadku gdy na 5 newsów 2 albo 3 są o serwisach Zuckerberga to jest bardzo nudne zestawienie. I nie, na szczęście Facebook nie dominuje w codziennych newsach z tego zakresu.
  • Odpowiedz
@bartlomiejrak: No ok, teraz rozumiem. Liczyłem po prostu na jakąś oryginalność i otwartość na nowinki jak to było w przypadku #unknownews Przepraszam ale o tych brandach ("wielka czwórka" którą niestety wymiotuję) to mogę poczytać na pierwszym lepszym portalu także myślę, że nie będziesz mnie bił i wybaczysz unsub ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście nadal szanuję twoje zainteresowania i wkład, #prasowka po prostu
  • Odpowiedz