Aktywne Wpisy

mirko_anonim +68
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

A330 +370
źródło: 1000028454
Pobierz

źródło: comment_y3Z2HI9lyzZFhdKDA7SssRxp50NbhUwm.jpg
Pobierzźródło: comment_x3kLER4LRcavvD8OEWYIwCRbFRhcERo4.jpg
PobierzLicząc po samej powierzchni dachu to około 1450mkw (wg geoportalu), a dom ma dwie kondygnacje, wiec grubo ponad 2500mkw powierzchni.
@wycz:
@Kosopietek:
@hiob86:
Firma mojego ojca tynkowała temu gościowi chatę. Wiem, że tata mówił iż piętro chyba ok 1600mkw. gość ma firmę produkująca blachodachowke. Tata opowiadał jak przywiózł takie listewki apu po 6zl sztuka a ten facet znalazł po 5,5zl gdzieś. Zaoszczędził na tym może 200 złotych i to jest częsta cechą bardzo bogatych.
Oprócz tej firmy jest doradcą w EY jak wyżej pisałem :)