Aktywne Wpisy

mirko_anonim +120
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

Sleepypl +650

źródło: comment_y3Z2HI9lyzZFhdKDA7SssRxp50NbhUwm.jpg
Pobierzźródło: comment_x3kLER4LRcavvD8OEWYIwCRbFRhcERo4.jpg
PobierzLicząc po samej powierzchni dachu to około 1450mkw (wg geoportalu), a dom ma dwie kondygnacje, wiec grubo ponad 2500mkw powierzchni.
@wycz:
@Kosopietek:
@hiob86:
Firma mojego ojca tynkowała temu gościowi chatę. Wiem, że tata mówił iż piętro chyba ok 1600mkw. gość ma firmę produkująca blachodachowke. Tata opowiadał jak przywiózł takie listewki apu po 6zl sztuka a ten facet znalazł po 5,5zl gdzieś. Zaoszczędził na tym może 200 złotych i to jest częsta cechą bardzo bogatych.
Oprócz tej firmy jest doradcą w EY jak wyżej pisałem :)