Wpis z mikrobloga

Dlaczego Włosi mają taki zajebisty design? Serio. Japońce wszystko mają groteskowe i przerysowane (vide: wszystkie lexusy), Niemcy produkują ładna pojazdy, ale wszystko to jakieś od linijki i zachowawcze, a Włosi r-----------ą system. Obojętnie, czy to motocykl, samochód, czy też ekspres do kawy.

#takaprawda #wlochy #sztuka #motocykle #motoryzacja #pytanie
tytanos - Dlaczego Włosi mają taki zajebisty design? Serio. Japońce wszystko mają gro...

źródło: comment_O9NfkfjaZ4kCZhZlbfo53u84ND62XHrR.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a Włosi r-----------ą system. Obojętnie, czy to motocykl, samochód, czy też ekspres do kawy.

Bo Włosi wychodzą z założenia, że jak coś się zepsuje to niech chociaż wygląda

@tytanos:
  • Odpowiedz
@tytanos: pracuje zarowno z dostawcami z niemiec i wloch. Obie firmy maja swoje katalogi produktow, niemcy wszystko wzorowao po kolei po numerku. Wlosi, totalne pomieszanie, grupowanie bez jakiegokolwiek algorytmu czy numeracji, najwazniejszy desing, jakis zbieżny uklad który chyba tylko wloch dostrzega. Znalesc cos w katalogu wloskim to koszmar, masz produkty w kolejnosci 1, 5, 30, 7, oczywiscie wloch ci z 100% pewnoscia powie ze tak jest ok i to prawidlowa
  • Odpowiedz
@Stitch: Szczerze mówiąc, to nie widzę tej koszmarności, ale może nie mam wyrobionego gustu. W każdym razie, to Ducati mi się bardzo podoba. Lubię wysoko podniesiony tył.
  • Odpowiedz
@Stitch: Coo?! Właśnie się zastanawiałem gdzie jest wydech, a nie widziałem zdjęcia od tyłu. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Lubię taką symetryczność. Wydech na środku lub po obu stronach. Wydaje mi się, że wygląda trochę lepiej. A to czy jest pod lampą czy nad lampą, jakoś nie robi mi różnicy :/

• Odpowiedz