Wpis z mikrobloga

@mladic_: Widziałem, że w Warszawie jest ale bardziej chyba się opłaca do Gdańska pojechać na niego bo za 150zł - chyba - można iść na jego koncert jak i na inne z okazji dni z muzyką ekscentryczną. Zagra też CocoRosie :P A jak jesteś z Trójmiasta i będziesz się wybierać tylko na Omara to mogę Ci ogarnąć zniżkę 10zł :P
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: no wybieram się do gdańska xD cocorosie też zobaczę w lublinie, podczas wakacji, więc bardzo miło :3 mieszkam w gdańsku, ale nie pochodzę stąd, więc też się liczy?xD
@ehhhh: ja też nie, ale ustąp tej kunsztowności i zrób wyjątek
  • Odpowiedz
@mladic_: Raczej chodziło mi o to, że będziesz mogła w kasie sobie bilet kupić. Będę w czwartek na koncercie The Soft Moon i dostanę kartę, która pozwoli Ci na kupno biletu 10zł taniej :P Przeboleje i Ci ją wyśle ale jak jej nie zabiorą to chcę ją odzyskać ^^
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: aaa w ten sposób. jest to jakieś rozwiązanie. z tym koncertem the soft moon też może być spoko, mimo że wybierałam się od samego początku, ale w ten dzień wracam do domu ;_; słyszałeś, że w czerwcu będzie wild nothing?:3
  • Odpowiedz
@mladic_: Widziałem ale ja raczej do Woodstocku nie będę miał możliwości być w Polsce na koncertach więc patrzenie tylko mi pozostaje :P

Ja spędzę w busie łącznie 25h by ich zobaczyć ^^
  • Odpowiedz