Wpis z mikrobloga

@Haraj: https://www.facebook.com/albertodtm
Raczej myślę, że standardowo jak na ten wiek. Nic szczególnego.
Nie zapominajmy, że nie ma jeszcze żony, więc się dobrze trzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SunnO: ONE SIĘ ZAKOCHAŁY!!!! MYŚLAŁY ŻE SĄ JEDYNYMI!!!!! ON JE KOCHAŁ!!!! S--S CAŁĄ NOC TYLKO Z NIMI!!!! NIE ZNASZ NIE OCENIAJ!!!!1111ononeone
  • Odpowiedz
@isiowa: Jakby mi jakiś koleś powiedział "kocham cię, tęsknię, chcę z tobą dziecko, jestem bogaty", to bym parsknęła śmiechem a nie się zakochała. xD Co to w ogóle za tekst.
  • Odpowiedz
@Shanny: Ja w ogóle nie dopuszczam do siebie takich typów, więc nawet nie mam takich przygód i nie słyszę takich tekstów. Ale że w dobie internetu i wykształcenia i obycia i w ogóle kobiety są jeszcze takie łatwowierne..... Eh, szkoda gadać.
  • Odpowiedz
@isiowa: Mi się zdarzyło być podrywaną przez takich latino panów z erazmusa i jak dla mnie oni są śmieszni. Obiecują od razu złote góry, zalewają komplementami. Nawet mają gdzieś, czy dziewczyna ich słucha. Przecież to na kilometr czuć, ze taki chce tylko zaciągnąć do łóżka.
  • Odpowiedz
@Shanny: My raczej od razu odchodzimy od takich typów, bo to widać na pierwszy rzut oka i po kilku pierwszych zdaniach. Raz jeden, raz powtarzam, poznałam gościa z Włoch, anestezjologa, który nie przyjechał tu na podryw tylko jako towarzystwo dla swojego kolegi alvaro. Tamten zaliczył 3 laski w czasie jednego wieczoru, a my z tym gościem przegadaliśmy całą noc na temat różnic włosko - polskich. No ale to można wyczuć
  • Odpowiedz
@jasiepytam: Jak by byla akcja ze kolesi oszukala laska mowiac "jestem bogata, kocham tylko ciebie" itd. to chyba tez by wszyscy mowili ze to kolesie to naiwni debile xD Tu w tej sytuacji mamy :
-kolesia latino lovera, ktory moim zdaniem jest smieszny choc troche #wygryw
- naiwne laski ktore na kilka komplementow od typa z innego kraju maja kisiel w gaciach, a po slowach ze jest bogaty
  • Odpowiedz
@isiowa: @Shanny: Faktem jest, ze kobiety mozna zmanipulowac. To tez latwo wyczuc czego kobieta oczekuje.
Dlaczego wiele kobiet traci fortuny po wyjazdach do kraju gdzie na kazdym kroku sa komplementowane przez sniadego ksiecia?
Zwyczajna psychologia, czesto nawet niespecjalnie trudna.
Zaraz napisza mi ze bialorycerze, ze stuleja, jednak wychowali mnie inaczej, kobieta owszem powinna byc komplementowana, ale najwazniejsze to sluchac co ma do powiedzenia.
W obecnych czasach to wszystko
  • Odpowiedz
traci fortuny po wyjazdach do kraju gdzie na kazdym kroku sa komplementowane przez sniadego ksiecia?

Zwyczajna psychologia, czesto nawet niespecjalnie trudna.

Zaraz napisza mi ze bialorycerze, ze stuleja, jednak wychowali mnie inaczej, kobieta owszem powinna byc komplementowana, ale najwazniejsze to sluchac co ma do powiedzenia.

W obecnych czasach to wszystko juz sie zaciera, malo ktory facet jest juz szarmandzki, uprzejmy. Wiekszosc chce zaliczyc i chwalic sie pozniej wsrod kolegow.

Zreszta kobiety nie sa wcale lepsze jesli
  • Odpowiedz