Aktywne Wpisy
zimne_st00pki +20
Z takich najgłupszych rzeczy, które wrzucę na ten profil to ostatnio pisałem z laską na bumblee.
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵

ilem +41
źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz

Czy marzy Ci się egzotyczna przygoda?
Erotyczna przygoda, fantastyczna pogoda.
Głupia ździro, idź na całość, lecz nie oczekuj cudów.
Życie to nie scenariusz z Hollywoodu.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_JaBZP2Aa4LXJ47brMsvIP0UkuXCBpkl9.jpg
PobierzAkurat mężczyźni niezbyt lecą na to, że laska jest "bogata". Wszystko rozbija się niemal wyłącznie o to, czy jest ładna. Wartość laski widać od razu. Szczególnie takiej na nic zobowiązującego. (Bo pozostaje mieć nadzieję, że na dłuższy związek to wielu kolesi jednak
Nawet nie lecąc, tylko dając.
Sorry, ale po tak małej liczbie informacji nie jestem nawet w stanie stwierdzić, czy miałabym o czym z nim rozmawiać a co dopiero czy
@Sh1eldeR: Nope. Nawet nie umiem sobie wytłumaczyć z jakiego punktu widzenia.
"Sorry, ale po tylu informacjach nie jestem nawet w stanie stwierdzić, czy miałabym o czym z nim rozmawiać a co dopiero czy chciałabym zostać jego żoną." Madre słowa. łap plusa.
-MÓJ CHŁOPAK BYŁ JAPOŃCZYKIEM I UŻYWAŁ TAKICH DZIWNYCH ZNACZKÓW. SZOOOOK!!!
-ZAZNAJOMIŁAM SIĘ Z SAUDYJCZYKIEM, PO 5 LATACH ZNAJOMOŚCI ODKRYŁAM ŻE JEST MUZUŁMANINEM!!!!
-SPOTYKAŁAM SIĘ Z POLAKIEM. WIECIE, ŻE ONI NA IMPREZACH PIJĄ WÓDKĘ?!?!?!?! NIEMOŻLIWE!!! CO ZA ŚWIAT! CO ZA LUDZIE!
Nie pisałem nic bezpośrednio o inteligencji. Ani o tym, że "kandydat" ją ma, ani o tym, że jej nie ma. (BTW: kandydat jest oczywiście teoretyczny -- to nie tak, że teraz podbija do Ciebie ktoś, kto ma wygląd 6.5/10 i zarabia
@isiowa:
A to też prawda. Gdyby one po prostu chciały się zabawić i mieć "egzotyczną przygodę", to spoko -- przynajmniej robiłyby to świadomie. A one naprawdę wierzą, że to wielka miłość... Trochę to faktycznie naiwne, w dzisiejszych czasach. Dobrze by było, jakby więcej lasek brało za siebie odpowiedzialność i nie dawało się wydymać na każdym kroku, obwiniając wszystkich innych, tylko nie swoją naiwność. ("wydymać" w sensie przenośni,
źródło: comment_KIgzbZ2tuB0D67irGSoyZ50xNMGf4oHZ.jpg
Pobierz