Wpis z mikrobloga

@mersi: Dokładnie tak. W momencie, kiedy nie zaświeciła im się lampeczka na teksty "Kocham CIę, jestem bogaty, chcę mieć z toba dziecko" to same sobie winne.
  • Odpowiedz
@sajr:

Jak by byla akcja ze kolesi oszukala laska mowiac "jestem bogata, kocham tylko ciebie" itd. to chyba tez by wszyscy mowili ze to kolesie to naiwni debile

Akurat mężczyźni niezbyt lecą na to, że laska jest "bogata". Wszystko rozbija się niemal wyłącznie o to, czy jest ładna. Wartość laski widać od razu. Szczególnie takiej na nic zobowiązującego. (Bo pozostaje mieć nadzieję, że na dłuższy związek to wielu kolesi jednak
  • Odpowiedz
@isiowa: ale przeciez widac ze falsz bije z kilometra xD Mozna byc tak naiwnym ze koles z obcego kraju przy pierwszym poznaniu na imprezie pieprzy takie glupoty? XD i myslec ze chce czegos innego niz seksow? Trzeba byc ameba, "które potrzebują czuć się doceniane i komplementowane" Jak mozna docenic takiego pustaka?
  • Odpowiedz
@Sh1eldeR: "Natomiast status społeczny i materialny jak najbardziej jest magnesem na kobiety" Dokladnie, i wlasnie dlatego nie on zrobil z nich dziwki, tylko same sobie to zrobily :>
  • Odpowiedz
@sajr: Widać, owszem, widać i nie zrozumiem nigdy myślenia takiego kobiet, nie mam pojęcia co one mają w głowach lecąc na tych gości.
Nawet nie lecąc, tylko dając.
  • Odpowiedz
@Sh1eldeR: A może po prostu Shanny nie jest zainteresowana związkiem z kimś, kto nie wydaje jej się inteligentny, ciekawy i rzuca głupimi tekstami? A kasę niech sobie nawet ma.

A jakby naprawdę trafił się koleś, który wygląda OK, kocha, jest śmiały, ma forsę, i chce dziecko?

Sorry, ale po tak małej liczbie informacji nie jestem nawet w stanie stwierdzić, czy miałabym o czym z nim rozmawiać a co dopiero czy
  • Odpowiedz
@isiowa: znaczy samo to ze daja etc. to spoko, ale zalic sie potem i jeszcze haslo "niech nie robi z POLSKICH dziewczyn dziwek" Patologia.
  • Odpowiedz
kocha, jest śmiały, ma forsę, i chce dziecko

ale taka oferta byłaby całkiem dobrą ofertą na męża. Obiektywnie rzecz biorąc.

@Sh1eldeR: Nope. Nawet nie umiem sobie wytłumaczyć z jakiego punktu widzenia.
  • Odpowiedz
@Shanny: xD przestan grac, pokaz swe prawdziwe oblicze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Sorry, ale po tylu informacjach nie jestem nawet w stanie stwierdzić, czy miałabym o czym z nim rozmawiać a co dopiero czy chciałabym zostać jego żoną." Madre słowa. łap plusa.
  • Odpowiedz
@isiowa: Wow, Hiszpan w Polsce ma dużo dziewczyn na raz i generalnie ma je w dupie. Kolejne ogłoszenia jakie pojawią się w Warszawie:
-MÓJ CHŁOPAK BYŁ JAPOŃCZYKIEM I UŻYWAŁ TAKICH DZIWNYCH ZNACZKÓW. SZOOOOK!!!
-ZAZNAJOMIŁAM SIĘ Z SAUDYJCZYKIEM, PO 5 LATACH ZNAJOMOŚCI ODKRYŁAM ŻE JEST MUZUŁMANINEM!!!!
-SPOTYKAŁAM SIĘ Z POLAKIEM. WIECIE, ŻE ONI NA IMPREZACH PIJĄ WÓDKĘ?!?!?!?! NIEMOŻLIWE!!! CO ZA ŚWIAT! CO ZA LUDZIE!
  • Odpowiedz
@Shanny:

A może po prostu Shanny nie jest zainteresowana związkiem z kimś, kto nie wydaje jej się inteligentny, ciekawy i rzuca głupimi tekstami? A kasę niech sobie nawet ma.

Nie pisałem nic bezpośrednio o inteligencji. Ani o tym, że "kandydat" ją ma, ani o tym, że jej nie ma. (BTW: kandydat jest oczywiście teoretyczny -- to nie tak, że teraz podbija do Ciebie ktoś, kto ma wygląd 6.5/10 i zarabia
  • Odpowiedz
@leesha: Właśnie o tym mówię.... XXI wiek, w dobie zinternetowanych wszystkich informacji i relacji i do niektórych lasencji wciąż nic nie dociera.
  • Odpowiedz
@leesha:
@isiowa:
A to też prawda. Gdyby one po prostu chciały się zabawić i mieć "egzotyczną przygodę", to spoko -- przynajmniej robiłyby to świadomie. A one naprawdę wierzą, że to wielka miłość... Trochę to faktycznie naiwne, w dzisiejszych czasach. Dobrze by było, jakby więcej lasek brało za siebie odpowiedzialność i nie dawało się wydymać na każdym kroku, obwiniając wszystkich innych, tylko nie swoją naiwność. ("wydymać" w sensie przenośni,
  • Odpowiedz
@isiowa: Oj, tego typu faceci jak Alberto dla zaruchania potrafić bardzo przekonująco, z tupetem powiedzieć takiej kobicie, że ją ubóstwia, da jej rodzinę, egzotyczne przygody i miłość aż po grób. Niestety, na takie praktyki łapią się naiwne i niedowartościowane panny, a co najgorsze- przyłapany na gorącym uczynku Alberto jeszcze by tak zakręcił i wmówił typie, że ona jest wyjątkowa i jest w stanie go zmienić na lepsze i inne bzdury.
  • Odpowiedz
Oj, tego typu faceci jak Alberto dla zaruchania potrafić bardzo przekonująco, z tupetem powiedzieć takiej kobicie, że ją ubóstwia, da jej rodzinę, egzotyczne przygody i miłość aż po grób. Niestety, na takie praktyki łapią się naiwne i niedowartościowane panny, a co najgorsze- przyłapany na gorącym uczynku Alberto jeszcze by tak zakręcił i wmówił typie, że ona jest jedyna i jest w stanie go zmienić na lepsze i inne bzdury. Popatrzcie chociażby na
  • Odpowiedz
@isiowa: O k---a to ten frajer który mnie zostawił, nie wybacze mu tego. Też mi mówił że mnie kocha że wyjedziemy do Madrytu i zaadoptujemy małych Enrique ehh tyle wspaniałych wspomnień
  • Odpowiedz
@panna_aparatka: Jestem tego świadoma. Kurczę, kiedyś widziałam takie dwie dziewczyny, jedna brzydka, druga nawet ładna z buzi, ale gruba, które prawie piszczały ze szczęścia, jak je zaczepił taki podrywacz. Aż mi ich szkoda było.
  • Odpowiedz