Aktywne Wpisy

23567435375 +208

czehuziom +5
#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programowanie
źródło: comment_82SeURnRJlQ4jT6MwyKNOpgluBnx0D88.jpg
Pobierzźródło: comment_ZSUfLn5skjM1bd6pkv1tcYDxfAt2N5gl.gif
PobierzA najchętniej to bym pisał jakieś serwery gier czy zwykłe apki, ale nie webowe
źródło: comment_gAGiRUWTGp8Qx6KB76yFTBeawc2zKkNu.jpg
PobierzA może po prostu się starzeję i ciężko jest mi się przyzwyczaić do tego że coś może się zachowywać inaczej niż w sposób normalny (czyli w moim przypadku jak w Javie).
Partial class są dość przydatne, szczególnie z bazą danych kiedy klasy generuje ci coś innego.
Ale za dużo też nie wiem, 2 tygodnie temu pierwszy raz tego dotykałem, więc za dużo nie wiem
I mała grafika na dokładkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ButxGjQmQccbUmnnzr3gbwsWkf0WZVMK.gif
PobierzPamiętam moje zdziwienie (na zajęciach z C# gdzie pisaliśmy w VS) jak dowiedziałam się, że Int32 jest aliasem dla słowa int o_o
while(1)Ale sam zapis typów jako int32, int64 bardzo by mi odpowiadało, ale już bez aliasów do int/long wtedy.
Ale szanuje (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#angielski
I poza metodami enuma to czego nie ma w c#, a jest w Javie? To Java jest raczej jakieś 5 lat za C# z swoimi featurami. Jedno co trzeba oddać Javie to, że ma dużo większe community.
Żeby było jasne, C# też ma w cholerę fajnych rzeczy, chociaż wiele z nich to wg mnie głównie drobne bajerki (choć oczywiście działają bardzo dobrze na korzyść języka