Aktywne Wpisy
#takasytuacja
Macie papiery na posiadanie broni, chcecie ją trzymać w domu, Wasza dziewczyna/narzeczona/żona się jej boi, nie zgadza się na to, nie chce żebyście mieli broń w mieszkaniu/domu. Co robicie?
#bron #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki i trochę #zonabijealewolnobiega
Macie papiery na posiadanie broni, chcecie ją trzymać w domu, Wasza dziewczyna/narzeczona/żona się jej boi, nie zgadza się na to, nie chce żebyście mieli broń w mieszkaniu/domu. Co robicie?
#bron #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki i trochę #zonabijealewolnobiega
Gours +272
Ale propaganda ruszyła na całego z tym „nie będzie niczego” wśród środowisk PiSu i Konfederacji. Swoją drogą ciekawe, że „wolnościowcy” chcą dopłacać do inwestycji amerykańskiego korpo. A z tym „nie będzie elektowni atomowej” - serio, głupszego spinu dawno nie widziałem.
Naprawdę oczy mi się już przewracają, jak widzę tę tępą propagandę dla motłochu
#polityka #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropa #sejm
Naprawdę oczy mi się już przewracają, jak widzę tę tępą propagandę dla motłochu
#polityka #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropa #sejm
Nie wychodziłem z domu/na dwór/na pole od około miesiąca, albo już nawet ponad miesiąca!
Kto da wiecej?
#smutnazabajpg
@Caoi: xD
@Caoi: Dokładasz połowę do utrzymania? Kombinujesz jak się uniezależnić i odciążyć matkę?
nudnym
:PA tak calkiem serio to probowales? To jest gra glownie oparta na spolecznosci - musisz byc czescia klanu co jest zwiazane ze wspolna gra, siedzeniem na TSie, zatargami z innymi klanami itd. Wbrew pozorom poznaje sie bardzo duzo ludzi, z ktorymi potem widzisz sie w realu. :)
Jeśli nie słuchasz rad odnośnie psychologa, każda praca byłaby dla ciebie nudna i wszystko wokół mało interesujące w odróżnieniu od gier komputerowych, to jest po prostu przegryw w najlepszym wydaniu. Moje tylko pytanko - pracowałeś kiedykolwiek? Nie mówię tu o twoim tajemniczym 'dorabianiu w internecie'. Bo widzę, że masz doskonałe pojęcie o każdym zajęciu i
@Polansky: Ja preferuje strategie :P Po za tym to wszystko ok. Od gier MMORPG zawsze odrzucało mnie grindowanie. Jest okropne nudne, zwłaszcza, że w MMORPGach zwykle jest dużo gorszy system walki niż w singleplayerowych RPGach.
@Cooldawg: Bzdura! Mam marzenia, miałem
miesiąc na pewno się zdarzył bez wychodzenia całkowicie, może nawet trochę więcej
U mnie najlepszy rekord to niecałe dwa miesiące. Dałbym radę dłużej, ale nie aż trzy lata, ani nawet rok, to by było dziwne...
typy z tego co tu widze to #!$%@? pewnie po 8h plus dojazdy, 10h+ poza domem, mieszkanie/kredyt pol pensji zżera, w piątunio wyjście z kolegami z pracy żeby sie #!$%@?, a w niedziele po obiadku