Aktywne Wpisy
wikkixxox +2
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
penisosobyniewidomej +664
Kocham swoich nowobogackich sąsiadów zatraconych w duchu konsumpcjonizmu. Byłem wczoraj o 23:00 wynieść śmieci, bo mi różowa od 3 dni truła dupe. Ide do naszego deweloperskiego pomieszczenia ze śmietnikami, a tam wisi torba laptopowa i coś z niej wystaje. Patrzę, a tam odkurzacz od Xiaomi z pełnym osprzętowaniem i kablami. Moja natura naprawiania starej elektroniki nie pozwoliła mi przejść obojętnie obok takiego znaleziska, więc wróciłem do mieszkania po torbę z biedronki, żeby
Nie wychodziłem z domu/na dwór/na pole od około miesiąca, albo już nawet ponad miesiąca!
Kto da wiecej?
#smutnazabajpg
@Golabsadysta: @acidd: Choroba nie. Lęk też nie. Jestem co prawda bardzo nieśmiały, ale bać się nie boje. Strachu nie ma.
Po prostu nie mam po co wychodzić, a wychodzenie od tak, na tak zwany 'spacer' już daaaawno mi się znudziło, ile można...
@Caoi: jesz tylko pizze
Albo zamawiałbym je przez internet (da się normalnie robić zakupy spożywcze przez net z dostawą do domu).
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Do czego?
Nie ma żadnej odpowiedniej pracy tam dla mnie, praktycznie nic z tego co jest tam dostępne mnie nie interesuje, a nawet jakby się coś jakimś cudem znalazło to na 99% by mnie nie przyjęli bo nie mam papierków ( ͡° ʖ̯ ͡°)