Aktywne Wpisy
#takasytuacja
Macie papiery na posiadanie broni, chcecie ją trzymać w domu, Wasza dziewczyna/narzeczona/żona się jej boi, nie zgadza się na to, nie chce żebyście mieli broń w mieszkaniu/domu. Co robicie?
#bron #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki i trochę #zonabijealewolnobiega
Macie papiery na posiadanie broni, chcecie ją trzymać w domu, Wasza dziewczyna/narzeczona/żona się jej boi, nie zgadza się na to, nie chce żebyście mieli broń w mieszkaniu/domu. Co robicie?
#bron #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki i trochę #zonabijealewolnobiega
Gours +272
Ale propaganda ruszyła na całego z tym „nie będzie niczego” wśród środowisk PiSu i Konfederacji. Swoją drogą ciekawe, że „wolnościowcy” chcą dopłacać do inwestycji amerykańskiego korpo. A z tym „nie będzie elektowni atomowej” - serio, głupszego spinu dawno nie widziałem.
Naprawdę oczy mi się już przewracają, jak widzę tę tępą propagandę dla motłochu
#polityka #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropa #sejm
Naprawdę oczy mi się już przewracają, jak widzę tę tępą propagandę dla motłochu
#polityka #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropa #sejm
Nie wychodziłem z domu/na dwór/na pole od około miesiąca, albo już nawet ponad miesiąca!
Kto da wiecej?
#smutnazabajpg
@1337KiNG: Masz racje, definicja #!$%@? krola zycia.
@1337KiNG:idz sie moze jednak przewietrz bo juz sam nie wiesz co chcesz powiedziec.
Obejrzyj sobie film "Dawca Pamięci". I zobacz ile Cię omija wspaniałych rzeczy, doświadczeń, widoków.... Ile całego świata jest obok, a Ty siedzisz sobie pod kloszem, jak społeczność przedstawiona w tym filmie.
A tak na serio to nie martwisz się o przyszłość, mnie depresja i nerwica dosięgała jak wiedziałem że nie mam zabezpieczonej przyszłości i jakby rodziców zabrakło to bym umarł. Gdy zlikwidowałem ten problem, że nie umarł bym jakby zabrakło rodziców to odetchnąłem z ulgą i depresja i nerwica minęła.