Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

Zawsze chciałeś zostać hakerem? Teraz masz szanse! Szukam osoby na stanowisko Junior Python Developer. Jeśli dołączysz do zespołu będziesz brał udział w projektach zabezpieczeń komputerowych Advanced Thred protection: Honeypots. Oprócz tego będziesz miał możliwość budowania web aplikacji w architekturze microusług oraz wiele innych wyzwań, które nie pozwolą Ci się nudzić w pracy.
Nie musisz mieć dużych skilli ani doświadczenia komercyjnego!
Praca w pełnym wymiarze godzinowym (40h/tyg) na etat
Wynagrodzenie: (umowa o pracę) od 2500-3000 PLN netto lub B2B od 4000 do 5000 PLN (+VAT)
Miejsce pracy: Poznań
Zanim odpowiesz na nasze ogłoszenie, pomóż nam rozwiązać jedno niedopatrzenie. Otóż nasza koleżanka Ola popełniła drobnego babola. Zafascynowana postacią Cezara, część ogłoszenia zaszyfrowała.
Wyślij nam proszę rozwiązanie w Pythonie, inaczej Ola na stosie zapłonie, bo nie popełniła prostej gafy lecz zaszyfrowała dokumentów trzy szafy.
Rozwiązanie oraz CV prześlij na mój adres: monika.otulakowska@makemymind.pl
Komentarz usunięty przez autora
@lukasz1985m: #fail
Wyslac trzeba nie odzsyfrowany tekst, ale kod w Pythonie, ktory to rozwiaze...
@honotu: Przy B2B wychodzi mniej niz na UP... WTF?
@honotu: Duża podpowiedź. Teraz wystarczy ->google -> caesar cipher decoder in python -> stackoverflow -> ctrl+c, ctrl+v ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW, Ola niech krzyczy więcej drewna, może przepełni stos ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak będziesz w pracy to powiedz Oli, że już nie musi wrzucać na wykop ;)