Wpis z mikrobloga

#pracbaza #programowanie #haker #python #poznan

Zawsze chciałeś zostać hakerem? Teraz masz szanse! Szukam osoby na stanowisko Junior Python Developer. Jeśli dołączysz do zespołu będziesz brał udział w projektach zabezpieczeń komputerowych Advanced Thred protection: Honeypots. Oprócz tego będziesz miał możliwość budowania web aplikacji w architekturze microusług oraz wiele innych wyzwań, które nie pozwolą Ci się nudzić w pracy.

Nie musisz mieć dużych skilli ani doświadczenia komercyjnego!

Praca w pełnym wymiarze godzinowym (40h/tyg) na etat

Wynagrodzenie: (umowa o pracę) od 2500-3000 PLN netto lub B2B od 4000 do 5000 PLN (+VAT)

Miejsce pracy: Poznań

Zanim odpowiesz na nasze ogłoszenie, pomóż nam rozwiązać jedno niedopatrzenie. Otóż nasza koleżanka Ola popełniła drobnego babola. Zafascynowana postacią Cezara, część ogłoszenia zaszyfrowała.

Wyślij nam proszę rozwiązanie w Pythonie, inaczej Ola na stosie zapłonie, bo nie popełniła prostej gafy lecz zaszyfrowała dokumentów trzy szafy.

Rozwiązanie oraz CV prześlij na mój adres: monika.otulakowska@makemymind.pl

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@honotu: Fajne, kreatywne ogłoszenie, szczegolnie ze CZEGOS wymagacie od kandydatow i mozecie odrzucic tych co nie maja ochoty sie choc troche wysilic. Jak by to nie był pelen etat, to bym myslal by dodatkowo robic, tematyka ciekawi...

@lukasz1985m: #fail
Wyslac trzeba nie odzsyfrowany tekst, ale kod w Pythonie, ktory to rozwiaze...
  • Odpowiedz
@JackieChan: Kazdy Senior CI powie ze codziennie uzywa Google do rozwiazywania swoich problemow... Nie ma ludzi ktorzy umieja wzsystko, nawet tworcy jezyka na bank sie posilkuja dokumentacja.. Kwestia umiec znalezc to, co CI potrzebne.
  • Odpowiedz
@honotu: aż z ciekawości napisałem sobie (żeby zobaczyć co to za wiadomość Oli). Bardzo ciekawe ogłoszenie, szkoda, że nie dla studentów informatyki (,) (40h).

BTW, Ola niech krzyczy więcej drewna, może przepełni stos ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Jak dla mnie problemem jest informacja na temat zestawy znaków, którego należy użyć. Wygląda na to, że polskie z ogonkami oraz znaki przestankowe powinny znaleźć się w zestawie ale które i w jakiej kolejności?
  • Odpowiedz