Aktywne Wpisy

smutny_kojot +98
Upośledzony pedalarz pięknie wyjaśnion. Nie wiem, po co jeszcze wrzuca do neta kompromitację tzvela.
#pedalarze #rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
#pedalarze #rower #patologiazmiasta #patologiazewsi

źródło: 1000060794
Pobierz

Interesujący tweet jednego z twórców openbazaar
https://twitter.com/brianchoffman/status/702653679334236161
Wynika z niego wprost, że jeżeli nie będzie satysfakcjonującego rozwiązania, które skaluje BTC, to w grę wchodzi porzucenie BTC na rzecz innego rozwiązania. :(
Warto tutaj dodać że OB do transakcji wymaga inteligentnych kontraktów (dokładnie to używa portfeli multisig), które z racji swojej natury zawsze muszą być zawierane w blockchainie. Innymi słowy Lightning odpada - jeśli Core przepchnie swoją wersję, to Openbazaar będzie zmuszony do migracji w stronę altcoinów.
Poniosłeś sromotną klęskę popierając MH i dalej nic? Może wściekłość przez Ciebie przemawia za tamto?
Jeżeli nie odpowiadają ci moje posty, zawsze możesz mnie dodać na czarną listę - nie uważam tego za żaden problem, dla mnie
@pawlo74: ach tak. To wyjaśnia wszystko nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. W sumie dzięki za to info bo to utwierdza mnie w moim przekonaniu. Ja byłem przekonany, że Classic to całkim nowy odrębny projekt. To ulga dla mnie.
@McGravier: nie zrozumiałeś. Ten wpis jest ważny dlatego dałem mu plusa a plota i niepewność, którą siejesz to ta wypowiedź:
Lightning też nie jest ukończony - jakiś czas temu wyczytałem na reddicie, że wciąż pracują nad zdecentralizowanym wyszukiwaniem ścieżek pomiędzy hubami. To jest to co do mnie dociera - pomijam już to, że nad obiema technologiami pracuje firma Blockstream, do której