Aktywne Wpisy
jonasz68 +26
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na

Pokojowa +23

Mam problem z podłączniem tej myszki do Minta 17.3 z kernelem 4.4.4, kiedyś mi się udało fartem, teraz nie wiem jak to powtórzyć. Wcześniej udało mi się przez blueman device manager, teraz nie chce ruszyć, nie paruje, a jak już sparuje to i tak nic się nie dzieje ( ͡° ʖ̯ ͡°) pomysły?
#linux #linuxmint #bluetooth #problemypierwszegoswiata #komputery #it #pomockomputerowa
1. kup myszkę na bt
2. nie działa, bo linux
3. brak profitu
źródło: comment_oD8Js3Mic2z80rXwuCKxGWrayNKztENk.jpg
PobierzMiałem podanie przy podłączeniu głośników przez bluetooth, na Ubuntu nie działa, na minie jednym działa a na drugim kmpmputrze z tą samą wersja minta gra bardzo cicho