Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +9
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +78
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

PS W sumie po tej dawce tez mam wieksza ochote przebywac na zewnatrz i przejsc sie na spacer. Jak ide to zwracam wieksza uwage na nature i wszystko mi sie wydaje ciekawsze.
Wiesz, że jest możliwość udowodnienia tego? Wszystko kwestia determinacji i czasu i pieniędzy.
@jegertilbake:
Teraz to już mam pewność, że nie wiesz o czym mówisz. Nie wiesz na czym polega bezpieczne zamawiania, szyfrowanie PGP oraz co jest napisane na przesyłkach co sprawia, że nie są one otwierane bez dobrego uzasadnienia. Nie kontynuujmy tego tematu, bo nie ma sensu
@kubako: Stąd dla mnie jedyny możliwy czas takiej zabawy to jakiś dłuższy urlop (w sumie brzmi jak niezły plan), na
@Kampala: Codziennie jak wspomniałem i tak się nie za bardzo da, bo rośnie tolerancja. Próbowałem zwiększać dawki tak, żeby utrzymać zbliżony stan z dnia na dzień, ale po kilku dniach w ogóle przestało działać...
Co do samego stanu, to jest on jak najbardziej znośny, choć pewnie doświadczenie
źródło: comment_75LyBJA25pMyX0nDKDpul370P58ahaLz.jpg
Pobierz@kubako: niby nie do ciebie, ale w miarę ładnie mi to wytłumaczyłeś ;)