Mirki od wczoraj/przedwczoraj raz na 30-60 minut pokazuje mi się przez ułamek sekundy na srodku monitora okienko jak cmd i przewija się lista 10-20 linijek tekstu. chciałbym się dowiedziec co to jest ico tam się pokazuje. Jakiś protip poza nagrywaniem monitora? jakies odtworzenie uruchomionych aplikacji? w menadzerze zadan zadnych podejrzanych procesów/aplikacji. System przeskanowany avastem czy nie ma virusów bo specjalnie po to sciagnalem. defender wlaczony nie wiem co ejscze moge zrobic, irytuje mnie to i ciekawi co to sie dzieje.
@pieczywowewiadrze: możesz zainstalować GlassWire, wtedy dowiesz się czy to coś obiera albo wysyła. Możesz też adwcleaner`em aczkolwiek nie wiem czy coś znajdzie.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Mirki od wczoraj/przedwczoraj raz na 30-60 minut pokazuje mi się przez ułamek sekundy na srodku monitora okienko jak cmd i przewija się lista 10-20 linijek tekstu. chciałbym się dowiedziec co to jest ico tam się pokazuje. Jakiś protip poza nagrywaniem monitora? jakies odtworzenie uruchomionych aplikacji? w menadzerze zadan zadnych podejrzanych procesów/aplikacji. System przeskanowany avastem czy nie ma virusów bo specjalnie po to sciagnalem. defender wlaczony nie wiem co ejscze moge zrobic, irytuje mnie to i ciekawi co to sie dzieje.
chyba nie działa...
@japco:
tylko 60fps nagrywalem wiec takie cos mi sie udalo zlapac, nic groznego ale ejdnak chcialbym sie tego pozbyc
źródło: comment_pz7Tgt14vLFaCqZOnoC3CdmDfxUxO10b.jpg
PobierzNiemniej ja proponuje by wyrzucić i samemu zainstalować sterowniki z strony producenta, tak jest zawsze pewniej
w zaplanowanych zadaniach w ccleanerze cos bylo i w-------m, mam nadzieje ze to wystarczy