Aktywne Wpisy
szymski1 +64
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +80
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
https://www.decathlon.pl/buty-zimowe-turystyczne-arpenaz-100-mskie-id_8344514.html
Całkiem dobre promo, ostatnio były za 60 czy 70 zł. Ja już zamówiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gość dzieli sie, choć wszedzie pełno gówno wpisów a ty nie majac racji buntujesz sie
i w przypadku decathlonu, tak, prawdziwa cena przed promocją jest prawdziwa
@gorush: nie no tych nie zamawiam, ale zgubiłem swoje zimowe no i ktoś wrzucał tutaj to mówie kupie(od razu 2 pary, bo ziomek też chciał) ( ͡° ͜ʖ ͡°) i fajnie sie spisują, tylko
@trollasek: To czemu nie można użyć normalnego tagu który jest do tego przeznaczony #promocje
PODSTAWOWA CENA PRODUKTU = 100 zł
Raz buty były w promocji i kosztowały 60 zł.
Później znowu była PODSTAWOWA CENA PRODUKTU = 100 zł.
Teraz znowu są w promocji i kosztują 40 zł.
To nie takie trudne prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak chcesz to się #!$%@? do ludzi, którzy tagują #cebuladeals codziennie z dupy. Ta oferta jest baaaaaaardzo #cebuladeals, a jak chcesz innych uczyć tagowania to ucz tych co z tego taga robią ku.wę codziennie po kilka razy. #!$%@?łeś się źle i trzymasz się jak tonący brzytwy. Spasuj.
Powtarzam znowu - walcz z debilami używającymi tagu #cebuladeals codziennie bez sensu kompletnie, a nie z autorem tego zajebistego znaleziska. Wiem, że trudno dumnemu Polakowi przyznać się do błędu, ale