Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +86
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Irytują mnie pojęcie strachu , zdrady , przekupstwa , współpracy .Mnie to nie dotyczy
Robiłem zawsze w tych sprawach to do czego byłem przekonany i w co wierzyłem .
Gdybym miał powtórzyć swoją drogę życia nic bym nie zmienił w tym otarcie się o służby PRL.
Miałem swoją koncepcję walki z komunizmem i ją zrealizowałem. .do Waszej Ona nie pasuje ..
Kto z Was bohaterzy w targnął by w czasie bijatyk do komendy milicji wynegocjował wypuszczenie więźniów i o odebrania ich wystąpił z okna komendy.
Kto z Was internowany wyrzucił by wicepremiera z pokoju internowania
Kto z Was jadąc podpisać gotowy niedobry traktat Poprawił go i podpisał werunkiem było wyprowadzenie wojsk sowieckich .
Kto z Was byłby wstanie by umorzono połowę polskich dlugów
Kto z Was wie ile razy padł pamiętny sierpiowy strajk 1980 r i kto go urartował
Kto z detronizował Gen Jaruzelskiego a gdyby tego nie zribił
Kto nie pozwolił by Gen Kiszczak został premierem i wiele innych jak mi się przypomi dopiszę , a może szkoda szkoda słów ...LW
Kto z Was zna skład Komunistycznego Sztabu antykryzysowego z sierpnia 1980 roku
Kto z Was wie z kąd brały się bojówki by w nocy atakować posterunki strajkujacych Tu jest błąd w Waszym myśleniu
To co pokazuje bezczelnie IPN nie powstało przy moim udziale .To nieżle przygotowana prowokacja ale i to udowodnię i rozwalę w swoim czasie .LW
Czyli byłeś współpracownikiem ale nie donosiłeś, donosiłeś ale nie współpracowałeś, czy... jaka jest wersja na najbliższą godzinę?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@lechwalesa: A jednak bał się Pan listy Macierewicza i odwołał rząd Olszewskiego...