Aktywne Wpisy

Soothsayer +108
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz
GangKobry +86

@lechwalesa: @analityk_16: A to bardzo proste. Fajnie ze zauwazyles. Otoz tajemnica jest taka ze Pani Kiszczakowa za namowa sosiadki majac juz dosc stania w cieniu zmarlego meza, postanowila w koncu jeszcze raz chwycic za korbe swiata i pchnac do przodu kolo darmy. Tym samym zapisala sie do Pis i w nastepnych wyborach bedzie jedynka w Gdansku z listy Pis.
To dlatego udostepnila akta falszywki ktore jej maz
Komentarz usunięty przez autora
Np. tu:
http://www.polskatimes.pl/historia/g/cala-teczka-personalna-tw-bolek-kompletna-teczka-bolka-wszystkie-dokumenty-akta,9425335,17071811/
może o nowotworach... byśmy se porozmawiali... teraz już epidemia jest 160.000 nowych zachorowań rocznie... panowie rzucają cygarety i już statystyki to zauważyły że teraz dziewki mają nowotwory dotychczas męskie... pomijając prostatę ale to chyba wiesz kto ją ma a kto nie... w wieku 80 lat 100 % panów ma raka prostaty ! chyba że
Komentarz usunięty przez moderatora