Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: Ja nie widziałem dokumentacji ,która jest pokazywana przez IPN .Słyszę jednak teksty jak zachowanie

czy informacje .porażająca .Uczestniczyłem w różnych sytuacjach , ale w porażających czy przerażających nigdy a już

moje postępowanie nigdy takowych nie produkowało .Niech mi ktoś powie o co tu chodzi .Dobrze by było też otrzymać

ksero całości tych materiałów by się można odnieść . .Kto widział może Pan Kuczyński bo mówił porażające niech mi

powie tą drogą o co chodzi .Będę w sobotę w Warszawie .
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechwalesa: Większość narodu wie że byłeś szpiclem, domyślała się od dawna, po obejrzeniu nocnej zmiany i jak się bałeś lustracji również byłem pewny że byłeś umoczony w bagnie komunistycznym. Przyznaj się panie Bolek w końcu i przestań mącić, już nikogo do boju nie poprowadzisz, nie masz żadnej reputacji Bolku
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Co by nie powiedzieć oszukał Pan wszystkich co ciekawe nawet teraz naiwniaki albo koledzy bronią Pana
to świadczy o świetnym działaniu pana organizacji ale mam nadzieję że historia Pana rozliczy z tego. To że Pan podpisał wiedzieliśmy od dawna, każdego da sie złamać ,ale ze odbierał pan pieniądze za donosy na swoich kolegów tego nie wybaczę.
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Panie Wałęsa. Żadne papierki ani podpisy, czy Pan to robił za kasę, czy z innych pobudek, to wszystko nie ważne !! Ważne jest to, że po '89 roku, umocnił Pan komuchów, bronił ich interesów (a szczególnie w 1992) itd. I to jest fakt. A zrobił Pan to by chronić swój tyłek, z powodu wybujałego EGO, maluczkości i braku męstwa. Nie przyznał się Pan jak był na to czas. Pewnie
  • Odpowiedz
@lechwalesa:
1. Czy pamiętasz, jak w styczniu 1971r. przyznaleś, że na żądanie SB dokonywaleś indentyfikacji uczestników zajść grudniowych z fotografii i filmu?
2. Dlaczego oklamaleś wszystkich mówiąc o przeskoczeniu plotu, podczas gdy na strajk 14.08.1980r. zostaleś dowieziony motorówką z Dowództwa Marynarki Wojennej w Gdyni?
3. Jak godzileś swoją katolicką moralność z głośnymi przygodami, o które żona robila ci publicznie awantury w 1980r.?
4. 9 grudnia 1980r. przyznano „Solidarności” pierwszą nagrodę – 30 tys.
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Sprawa jest prosta , poddaj się badaniom na wariografie z pytań tych co im zaprzeczasz ,opublikuj wyniki .Twierdzisz ze jesteś niewinny w wielu kwestiach ?? Chyba się nie boisz co ? Przerwij te według ciebie kłamstwa i spekulacje .
  • Odpowiedz