Aktywne Wpisy

splinter96 +231
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz
mirko_anonim +92
✨️ Kiedy rodzice chcą, abyś wrócił do byłej dziewczyny Ⓘ
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to

1. Czy pamiętasz, jak w styczniu 1971r. przyznaleś, że na żądanie SB dokonywaleś indentyfikacji uczestników zajść grudniowych z fotografii i filmu?
2. Dlaczego oklamaleś wszystkich mówiąc o przeskoczeniu plotu, podczas gdy na strajk 14.08.1980r. zostaleś dowieziony motorówką z Dowództwa Marynarki Wojennej w Gdyni?
3. Jak godzileś swoją katolicką moralność z głośnymi przygodami, o które żona robila ci publicznie awantury w 1980r.?
4. 9 grudnia 1980r. przyznano „Solidarności” pierwszą
@lechwalesa: Rozdwojenie jaźni ciąg dalszy. @m__b powinieneś go zbanować zanim ujawni coś czego nigdy nie powinien,jakąś tajemnice państwową czy coś. Jeszcze przez niego zamkną wykop... Jemu odbiło...
źródło: comment_A4oJrDS3izs8FZ00XLDWYIUJwPuKBsLo.jpg
PobierzTak między nami, to szybko wszystko to wrzucili do TV. Transmisja szła na żywo niczym z lądowania pierwszego Polaka na Marsie :).
Wszystko wrzucili jak mieli, bez sprawdzania i weryfikacji - no chyba, że zrobili to jakoś już wcześniej, ale jak?
Ale szło właśnie o to... bo o reszcie materiałów było cicho szaa... A przecież były i inne skrzynie. Ale tamtych jaśnie Pan Profesor nie przeglądał i nie zakwalifikował do
Tylko, ze Kiszczaka 20 lat za dupe nie mogli wziac. Zas Jaruzel zostal przez Bronka pochowany jak jakis bohater...oraz wiele wiele innych kontrowersyjnych sytuacji nie mialoby miejsca gdyby ich wtedy
http://www.wykop.pl/link/3032609/tydzien-z-zycia-tw-bolka-juz-pierwsze-pieniadze-od-esbekow-sprawily-ze/
Musi Pan zrozumieć, że dalsze zaprzeczanie i negacja nie mają sensu. Dowody są zbyt mocne i jedyną opcją na zachowanie godności jest przyznanie się. Nie można brnąć w kłamstwo w nieskończoność, bo to prowadzi do kompromitacji. Już nawet Pana najwięksi zwolennicy Panu nie wierzą. Można było opowiadać te bajki, jak nie było tych materiałów. A teraz wszystko się wyjaśniło i podejrzewam, że będzie tylko gorzej. Więc im szybciej Pan
Komentarz usunięty przez autora