lechwalesa
lechwalesa
33
81
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
lechwalesa
lechwalesa
Jest kilku psyholi rozrrabiających
252
L.....w
wiatr spienione goni fale
bolo kumpli ze stoczni sprzedaje
75
Ianus
Ianus
@lechwalesa: wydaje mi się że z jednej strony widzi Pan że wszystko już jest stracone, bo całego Internetu nie da się wrzucić do kominka albo przedrzeć jak kartkę podczas wywiadu Pana Brauna. A z drugiej ciągle paraliżuje Pana zwierzęcy strach przed mocodawcami - z wojskowych służb i z Moskwy. Obawia się pan przyznać do "drobiazgów" z lat 70, bo wie Pan, że z drobiazgów wynikały zdrady potężne. Zdrada główna.
30
lechwalesa
lechwalesa
Człowieku przestań gadać bajki to ja ją ja poprawiłem osobiście ustalenia traktatu podpisałem i wojska sowieckie wycofała Nikt nie było w tedy ,ale i dziś wstanie tego dokonać lw
23
muak47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
20
user_ghost
@lechwalesa: Panie Prezydencie, czy Tw Rolnik to Pawlak?( ͡º ͜ʖ͡º)
10
Nikczemny
@lechwalesa: czy wyplynie Pan na suchego przestwor oceanu?
9
jas06
Lech Wałęsa do tej pory niezbyt skwapliwie opowiadał o dochodach, które czerpie z wykładów wygłaszanych jak świat długi i szeroki. Teraz ujawnia: za wykład bierze nawet 340 tys. zł!
Noblistę sprowokował do szczerości wpis internauty, który zainteresował się dochodami
b. prezydenta. Wałęsa w odpowiedzi wypalił na swoim blogu (pisownia i interpunkcja w oryginalna):
Ktoś pyta za kogo pieniądze?
odpowiadam :
zapraszający płaci za wszystko+uzgodniony kontrakt za wykład czy spotkanie średnio
6
pawel1710
@lechwalesa: Do zmian w Polsce i w innych krajach byłego bloku wschodniego doprowadził Gorbaczow. Gdyby Gorbaczow nie doszedł do władzy i ZSRR dalej trzymałby swoje kraje satelickie ostro za mordę, to to wszystko ruskie raz dwa by rozgonili i zaprowadzili swój porządek. W samej Polsce ZSRR miało armię liczącą 500 tys żołnierzy, drugie tyle było w NRD, więc gdyby ruskie chcieli, to raz dwa by sobie z tym wszystkim poradzili.
5
putin52
@lechwalesa:

Jest kilku psyholi rozrrabiających

carrrramba :(
5
janusz_sukcesu
@lechwalesa: Pozdrawiam Radka i Maćka i TVN
4
chbukowski
chbukowski
@lechwalesa: jak zdrowie Panie prezydencie? proponuję spacer na plaży i pomyślec o czymś przyjemnym bo to zwariować można cały czas myśleć o teczkach
4
Pankracy1960
Pankracy1960
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
roman-nowak312
@lechwalesa: http://www.tvp.info/16955664/walesa-wymusil-na-jelcynie-zgode-na-wejscie-polski-do-nato-w-sobie-wlasciwy-sposob
Stanisław Ciosek:
"Nigdy nie zapomnę, jak wyglądały rokowania Jelcyn-Wałęsa w Warszawie w sprawie naszego wstąpienia do NATO.
Wałęsa wymusił wówczas na Jelcynie zgodę, w sobie właściwy sposób, przy pomocy niekonwencjonalnych metod. Następnego dnia Jelcyn nie pamiętał o tych ustaleniach, a towarzyszący mu minister obrony i minister spraw zagranicznych wytłumaczyli Jelcynowi, że za daleko poszedł, zgadzając się na przystąpienie Polski do NATO. Wałęsa wówczas publicznie zwrócił się do prezydenta
4
ja_nie_chcem_ale_muszem
ja_nie_chcem_ale_muszem
@lechwalesa: > Wy nie wiecie jak daleko oni dlatego trzeba ich błyskawicznie ... natychmiast dzisiaj

https://youtu.be/hu1a3xT9db0?t=2617

Pod trybunał konfidenta, obalił w 1992 legalny rząd, bojąc się lustracji i ujawnienia że był współpracownikiem SB.
3
Twixx
@lechwalesa:
Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 533: Zdradzony Lech Wałęsa https://www.youtube.com/watch?v=AjFPqNhmJPw
3
uzdatniony
uzdatniony
@lechwalesa: pozdravi bolke ufam ci
2
siwa_wenga
siwa_wenga
sprzedam opla!
2