Wpis z mikrobloga

Czy są jakieś sakwy montowane do sztycy ?

Szukam takich wynalazków jednak najprawdopodobniej robię to źle, trafiam tylko na konwencjonalne na bagażnik a potrzebujędo #szosa

#rower
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Airon1337: właśnie coś na ten styl, ta co mi pokazałeś jest strasznie w poziomie. Lepsza dla mnie by była montowana bardziej do piony na sztycy
  • Odpowiedz
@Airon1337: potrzebna mi jst taka co pomieści 2x spodnie, kilka par skarpetek, 2x koszulkę, podstawowe środki higieny jakąś bieliznę, szorty i jakieś drobiazgi.
  • Odpowiedz
@Baczy: Jak inwestycja na dłużej to proponuję udać się do porządnej krawcowej i za 30% wartości Apidury zrobi identyczną. A jeszcze lepiej jak przyniesiesz sam cordure, klamry, odblaski, itd.
  • Odpowiedz
@metaxy: Jak z jakością marki rodzimej ? Nigdy takiego cuda w rękach miałem i nie wiem jaką pojemność brać. czy 6-12 L czy tą mniejszą.
  • Odpowiedz
@Baczy: Apidura wg mnie lepsza, trochę lepiej się mocuje i lżejsza jest. Jak chcesz chłopie 2x spodnie, 2 koszulkę, to ani nawet nie próbuj brać mniejszej. Nawet do tej większej możesz mieć problem spakować. Sam kiedyś próbowałem na prośbę jakiegoś mirka ile się zmieści. Spodnie zajmują strasznie dużo miejsca w tym.
  • Odpowiedz
@metaxy: czyli opcja z większą. a jak się zachowuje taki system mocowania i konstrukcji podczas jazdy ? Zauważyłeś jakieś minusy ?
  • Odpowiedz
@Baczy: Jak zrobisz to porządnie, to cały dzień w zasadzie się trzyma. Jak olejesz i nie spakujesz tego porządnie (będzie niesprasowane) to zacznie majtać i szybko poluzuje mocownie do sztycy.
  • Odpowiedz